Chalupa ve Svratouchu, Svratouch

Adresa: Svratouch, okr. Chrudim, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Východní Čechy
Nadm. výška: 660m
Kapacita: 8 osob, 3 pokoje
2x 2L a 1x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa ve Svratouchu se nachází 3 km od městečka Svratka a je obklopena ze tří stran hřebeny Vysočiny, hory a lesy. Kapacita je maximálně 8 osob a k dispozici je obývací pokoj s TV a kachlovými kamny, 3 ložnice, vybavená kuchyně, WC a koupelna s vanou. Chalupa má oplocený pozemek s venkovním posezením s ohništěm a na pozemku lze parkovat. Domácí zvířata nejsou povolena a nejbližší obchod je od chaty vzdálen 50 m. Ubytování je vhodné pro ty, kteří rádi chodí do přírody, turisty, rodiny s malými dětmi i důchodce a běžkaře, jelikož přímo za chalupou jsou upravované trasy na běžky. Nejbližší skiareál Svratka je vzdálen přibližně 3 km s upravovanou sjezdovkou dlouhou 350 m a večerním lyžováním a v obci Svratka je možné navštívit pražírnu kávy.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www chalupa.sattnet.cz

Ceník

rezervace / dotaz

8000 Kč / objekt / týden
1150 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Vybavení kuchyně veškerým nádobím, ledničkou, mikrovlnou troubou, varnou konvici, překapávačem na kávu, toustovačem. Kuchyňský sporák - plyn - elektrická trouba.
Soc. zařízení
Splachovací Wc. Koupelna - vana se sprchou. Teplá voda celodenně.
Topení
Vytápění plynovým kotlem, případně kachlovými kamny.

Okolí a výlety

Nedaleko chalupy je také známý přírodní park Toulovcovy Maštale, dále obec Nové Hrady se zámkem a muzeem cyklistiky, ve Žďáře nad Sázavou najdete například muzeum knihy nebo poutní místo Zelená Hora. V nedalekém Hlinsku je krytý plavecký bazén, multifunkční centrum nebo Městské muzeum a galerie. Nové Městě na Moravě je ideální místo pro milovníky zimních sportů, je zde lyžařský areál, vlek a sjezdovka.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.