Chalupa Svratka, Svratka

Adresa: Svratka, okr. Žďár nad Sázavou, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 640m
Kapacita: 12 osob, 3 pokoje
3x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Roubená stylová Chalupa Svratka se nachází na okraji města Svratka v nejkrásnější části Žďárských Vrchů zvané Česká Cikánka přibližně 21 km od Žďáru nad Sázavou. Chalupa po kompletní rekonstrukci stojí v klidném místě na prostorném pozemku a nabízí ubytování pro 12 osob. Součástí chalupy jsou 3 pokoje, každý pokoj má k dispozici svůj vybavený kuchyňský kout, koupelnu s WC a společná je myčka nádobí a drobné kuchyňské spotřebiče včetně kávovaru. V roubené sednici (jídelně) je umístěna televize a zcela funkční originální kachlová kamna. V celém objektu je připojení k internetu přes Wi-Fi. Na oploceném pozemku je parkování pro 7 aut a chalupa sousedí s hustým lesem, osvětlenou sjezdovkou s vlekem a s golfovým hřištěm. Místo je ideální pro rodinnou dovolenou nebo společnou dovolenou s přáteli a na své si zde v létě přijdou houbaři, turisté, cyklisté, v zimě lyžaři i běžkaři.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupasvratka.cz

Ceník

rezervace / dotaz

13500 Kč / objekt / týden
1930 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
3 kuchyňské kouty s 3 lednicemi a 3 el. vařiči
Soc. zařízení
Každý pokoj má vlastní samostatnou koupelnu s masážním boxem, umyvadlem a WC. Další WC je v přízemí objektu.
Topení
Elektrická akumulační kamna v každém pokoji, na chodbách i ve společenské místnosti. V sednici jsou i klasická kachlová kamna (sporák).

Okolí a výlety

V těsné blízkosti chalupy (cca 500 m) je devítijamkové kompletně zavlažované golfové hřiště. Pro zimní období je k dispozici osvětlená lyžařská sjezdovka s vlekem a sněžnými děly. V blízkém okolí je několik cyklistických tras a v zimě milovníci bežkování ocení rozsáhlé běžkařské tratě v okolí Žďáru nad Sázavou. V nedalekém okolí jsou zajímavé skalní útvary Zkamenělý zámek, Čtyři palice, Dráteníčky, Malínská skála, Devět skal nebo Prales na Žákově hoře. Pro výlety na kolech nebo autem je ideální návštěva Santiniho kostela na Zelené hoře ve Žďáře nad Sázavou. Na koupání lze zajet k Pilské nádrži, Milovskému rybníku, rybníku Velké Dářko nebo Dalešické přehradě, kde je možnost vyjet si na parníku.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.