Ubytování Hříběcí, Hříběcí

Adresa: Hříběcí, Hříběcí 29, okr. Pelhřimov, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 580m
Kapacita: 18 osob, 7 pokojů
1. apartmán: 1x 2L a 1x 3L pokoj
2. apartmán: 2x 2L pokoj
3. apartmán: 1x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Rekreační chalupa v Hříběcí se nachází necelých 20 km od Pelhřimova v překrásné krajině Vysočiny. Ubytování s kapacitou až 18 lůžek nabízí ubytování ve třech prostorných a samostatných apartmánech. Všechny 3 apartmány disponují ložnicemi, plně vybavenou kuchyní s jídelním koutem, koupelnou, samostatným WC a WiFi. Navíc v jednom apartmánu je obývací pokoj s dětským koutem, krbovými kamny a TV. K dispozici je také rozlehlá oplocená zahrada, která poskytuje plné soukromí a můžete zde využít ohniště, přenosný gril na dřevěné uhlí, dětské pískoviště, zahradní nábytek nebo houpací lavici a v létě venkovní bazén. U objektu je vlastní parkoviště s košem na basketbal. Zdejší okolí je vhodné jak pro odpočinek, výlety do přírody, houbaření, tak pro návštěvu historických památek a turistických zajímavostí. Nedaleko odtud se nachází krásné přírodní koupání. Na své si určitě přijdou i milovníci různých druhů sportů, zejména cykloturistiky.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.levne-ubytovani-vysocina.eu

Ceník

rezervace / dotaz

12200 Kč / objekt / týden
1750 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kuchyně (3x) - 3x lednice, 3x el. sporák s el. troubou, 3x varná konvice, 3x mikrovlnná trouba, základní nádobí
Soc. zařízení
1.apartmán - koupelna (vana, umyvadlo, pračka), samostatné WC
2.apartmán - koupelna (vana, umyvadlo), samostatné WC
3.apartmán - samostatná sprcha, samostatné WC, umyvadlo na chodbě
Topení
akumulační kamna v ložnicích a kuchyních, vnitřní krb v obývacím pokoji (1.apartmán)

Okolí a výlety

Zdejší okolí je ideální pro vyjížďky na kole (množství cyklistických tras různých stupňů obtížnosti). Nejbližší koupání je možné v bývalém kamenolomu u Horní Cerekve, v Horní Cerekvi je také bowling nebo hřiště na plážový volejbal. V nedalekém městě rekordů Pelhřimov je Muzeum rekordů, Muzeum strašidel, krytý bazén nebo squash. Na vrchu Křemešník stojí poutní kostel Nejsvětější trojice, je zde také rozhledna a lanové centrum. V Jihlavě můžete navštívit krytý a venkovní relaxační a zábavní vodní areál „Vodní park“, nádherné ZOO pěti kontinentů, katakomby nebo divadlo. Pro vyznavače golfu je ideální golfové hřiště mezinárodních parametrů s 18 jamkami v Šiškově mlýně (22 km).

Okolní chaty

Chalupa Liba

Černov
Max. 5 osob
9900 Kč/objekt/týden 3.4 km
Chalupa Liba

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.