Roubenka Čachnov, Čachnov

Adresa: Čachnov, Čachnov 47, okr. Chrudim, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Východní Čechy
Nadm. výška: 660m
Kapacita: 8 osob, 3 pokoje
2x 2L a 1x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Nově postavená Roubenka Čachnov se nachází na klidném místě v samém srdci Žďárských vrchů. K dispozici je 8 lůžek a 2 přistýlky, rozdělených do 3 pokojů v 1. patře spolu s koupelnou a WC. V přízemí je velká společenská místnost s krbem a jídelním koutem, moderní plně vybavená kuchyně s vestavěnými spotřebiči, čajovna, koupelna a samostatné WC. K dispozici je i velká garáž a celý pozemek je nově oplocen, pro pohodlí Vás i vašich miláčků. Na zahradě je altánek s krbem, grilem a osvětlením a menší bazén. Kromě pobytů s rodinou, nebo přáteli je chata k dispozici i pro účely oslav a je zde mnoho příležitostí na nejrůznější zábavu v každém ročním období.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.roubenkavysocina.cz

Ceník

rezervace / dotaz

12000 Kč / objekt / týden
1720 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Chata má novou kuchyni s vestavěnou troubou, mikrovlnkou a myčkou nádobí. Jsou zde samozřejmě k dispozici příbory, talíře, hrnky a skleničky a vše co potřebujete na vaření.
Soc. zařízení
Sociální zařízení jsou dvě. První se nachází v přízemí, kde je sprchový kout a wc a druhé se nachází v patře, ve kterém je vana a wc.
Topení
Vytápění objektu je elektrické + teplo z krbu, které proudí i do pokojů v patře.

Okolí a výlety

V okolí je na výběr z velké škály turistických tras, v zimě zase z běžkařských tratí. V nedalekém okolí jsou sjezdovky v Hlinsku ve Svratce a významným lyžařským centrem je Nové Město na Moravě. V létě je možné se zchladit v rybníku Svratouch nebo na koupališti ve Svratce a v Hlinsku. Dále stojí za zmínku hrad Aušperk, zámek Budišov nebo přírodní památka Čtyři palice. Žďárské vrchy jsou protkány údolími řek a potoků. Pro tuto krajinu jsou typické roztroušené skalní útvary a balvanité sutě.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.