Chalupa ve Svratce, Svratka

Adresa: Svratka, Horní 97, okr. Žďár nad Sázavou, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 660m
Kapacita: 10 osob, 3 pokoje
1x 2L a 2x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Zděná chalupa se nachází v okrajové části městečka Svratka přibližně 16 km od Žďáru nad Sázavou v kraji Vysočina. Objekt je dvoupatrový s kapacitou 10 osob a v přízemí je rozlehlá vstupní hala, velký obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem. V místnosti jsou také stylová kachlová kamna, jídelní stůl pro 10 osob, sedací souprava a TV. V přízemí se dále nachází WC a koupelna. V horní části objektu jsou tři samostatné ložnice – 1x dvoulůžková a 2x čtyřlůžková s možností dětské postýlky. V podsklepené části objektu je společenská místnost s krbem a celý objekt je centrálně vytápěn el. kotlem. Na zatravněném pozemku, který je kompletně oplocen je ohniště s grilem, zahradní sezení, pískoviště a dětská houpačka. Na své si určitě přijdou rodiny s dětmi i milovníci různých druhů sportů, zejména cykloturistiky.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.:

Ceník

rezervace / dotaz

20000 Kč / objekt / týden
3500 Kč / objekt / den
350 Kč / osobu / den

Povlečení 100,- Kč / kus
Pokud je nedostatečně proveden závěrečný úklid doplatek 800,- Kč

Vybavení

Kuchyň
kompletně vybavená kuchyň pro vlastní stravování( vč. el. sporáku s el. troubou, myčkou, rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou, vybavení kuchyně pro 10 osob )
Soc. zařízení
V objektu je 1 x samostatné WC a koupelna se sprchovým koutem a umývadlem. Samozřejmostí jsou rozvody teplé a studené vody.
Topení
Objekt je centrálně vytápěn el. proudem. Další možností je přitápění kachlovými kamny.
Dětské hřiště

Okolí a výlety

V okolí chalupy je spousta značených turistických i cyklo tras a na podzim jsou zde výborné podmínky pro sběr hub. Ve Svratce je velmi dobře upravené golfové hřiště – 9 jamek (3 km), tenisový kurt (2 km), krytý bazén (3 km) a v zimě je možné navštívit místní sjezdovku (3 km). Mezi zajímavosti v okolí patří Devět skal, nejvyšší vrchol Žďárských vrchů, na jehož vrcholku je vytvořen skalní labyrint nebo v ČR ojedinělý jedlobučinový prales Žákova hora. V 25 km vzdáleném Žďáře nad Sázavou se nachází kostel na Zelené hoře, který je veden jako jedna z památek chráněných UNESCO nebo Muzeum knihy. 25 km od Svratky je Nové Město na Moravě, které je známé konáním závodů Zlatá lyře, které jsou součástí seriálu Tour de Ski. Prostředí na Vysočině pak obecně láká k jakýmkoliv druhům turistiky.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.