Ubytování Čeřínek, Hutě

Adresa: Hutě, Hutě 40, okr. Jihlava, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 700m
Kapacita: 16 osob, 6 pokojů
4x 2L a 2x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování Čeřínek se nachází v obci Hutě přibližně 12 km od Jihlavy. Celý komplex má kapacitu 16 míst + 2 přistýlky a skládá se ze dvou chat. Každá chata má 3 pokoje, jednu obývací místnost, koupelnu s WC, větší terasu a dohromady jednu velkou společenskou místnost s TV, barem, kuchyní a pánskými a dámskými WC. Vše je propojené i se samostatným vstupem a možností jednotlivé části uzamknout (každou chatu i společenskou místnost). Vytápění objektu je zajištěno elektrickými přímotopy nebo krbovými kamny ve společenské místnosti. K dispozici je rovněž pračka a gril na dřevěné uhlí. Chatky jsou ideální na oslavy všeho druhu (výročí, setkání, slavnostní události, příchod Nového roku) ale i na trávení nerušené dovolené s dětmi a přáteli, případně realizovat firemní večírky nebo sportovní soustředění.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.ubytovanicerinek.cz

Ceník

rezervace / dotaz

16000 Kč / objekt / týden
2290 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Velká společenská místnost vybavena stoly a židlemi pro 45 osob a kuchyní s myčkou, lednicí, mikrovlnnou troubou, presovačem na kávu, horkovzdušnou troubou se sklokeramickou deskou a odsavačem par.
Soc. zařízení
V obou chatách sprchový kout s WC. U společenské místnosti samostatné WC pánské a dámské.
Topení
Topení v chatách el. přímotopy a ve společenské místnosti krbovými kamny.

Okolí a výlety

Nejbližší restaurace jsou vzdáleny 800 metrů a 1 km, prodejny potravin jsou v okruhu 3 km a v obci je možnost využití asfaltového hřiště na tenis a míčové hry s občerstvením (800 metrů). V létě se v okolí nachází několik přírodních koupališť: Dolní Hutě - rybník (2 km), Miličov - rybník (5 km) nebo koupaliště v Novém Rychnově a aquacentrum v Jihlavě. V zimě jsou v okolí běžecké tratě a sjezdovka s vlekem ve vzdálenosti 700 metrů. Dále nejvyšší hora Českomoravské vrchoviny Javořice, hrad Roštejn, poutní místo Křemešník nebo město rekordů Pelhřimov.

Okolní chaty

Chalupa Liba

Černov
Max. 5 osob
9900 Kč/objekt/týden 9 km
Chalupa Liba

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.