Chalupa Liba, Černov

Adresa: Černov, Černov 24, okr. Pelhřimov, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 648m
Kapacita: 5 osob, 2 pokoje
1x 2L a 1x 3L pokoj
Provoz měsíce:
X
X
X
X
X
6
7
8
9
X
X
X

Chata Liba se nachází v obci Černov přibližně 15 km od Pelhřimova v překrásné krajině Vysočiny. Součástí chaty s kapacitou 5 osob je velká a malá ložnice, plně vybavená kuchyně, obývací pokoj s jídelnou, krbem a TV, dále koupelna s automatická pračka se sušičkou a samostatné WC. Celá chalupa má elektrické podlahové vytápění a parkování je zajištěno v areálu objektu. Na uzavřeném travnatém dvoře (420 m2) je ohniště, venkovním posezením pod pergolou, krb s malou udírnou a pro sport a zábavu je možné využít basketbalový koš, nafukovací bazének a v létě zahradní sprchu. Děti si mohou hrát na pískovišti, či na houpačkách. Ticho a klid si můžete vychutnávat v houpací síti a houpací lavici, nebo jen tak na udržovaném trávníku, či procházkou k nedalekým rybníkům a lesu. Současně je z chaty volný přístup i na společnou spodní odpočinkovou a okrasnou zahradu s koupacím jezírkem.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.cernov.eu

Ceník

rezervace / dotaz

9900 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Červenec a srpen - 12.500 Kč
Červen - 10.900 Kč
Vratná Kauce - 2.000 Kč

Vybavení

Kuchyň
Kuchyně – lednice s mrazákem, sklo - keramická deska, varná trouba, mikrovlnka, myčka nádobí, varná konvice, kávovar a vše potřebné na vaření.
Soc. zařízení
Koupelna – sprcha, vana, automatická pračka.
WC – samostatné
Topení
Celá chalupa má elektrické podlahové vytápění.
Další možností je vnitřní krb.

Okolí a výlety

Ze zajímavých míst z okolí stojí za zmínku Muzeum rekordů a kuriozit nebo Muzeum strašidel v Pelhřimově (15km), neobvyklá sedmiboká věž a hrad Roštejn (15km), na vrchu Křemešník stojí poutní kostel Nejsvětější trojice a rozhledna, dále unikátní katakomby, ZOO a aquapark v Jihlavě (25km), historické město Telč s krásným zámkem (20km), hrad Kámen s muzeem motorek (30km), lovecký zámek Červená Lhota (30km), nejvyšší vrchol Českomoravské vrchoviny Javořice nabízí v létě okolí vhodné pro cyklo turistiku a pěší výlety, v zimě jsou k dispozici upravené běžkařské trasy nebo v Lipnici nad Sázavou hrad a muzeum J. Haška.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.