Chata Bella, Bílá Třemešná

Adresa: Bílá Třemešná, Bílá Třemešná 074, okr. Trutnov, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Podkrkonoší a Královehradecko
Nadm. výška: 440m
Kapacita: 12 osob, 3 pokoje
1x 3L + přistýlka a 2x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata Bella se nachází v malé chatové osadě na okraji hlubokých lesů v obci Bílá Třemešná, která leží 7 km od Dvora Králové nad Labem v turistické oblasti Podzvičinsko. Součástí chaty je v přízemí společenská místnost s krbovými kamny, TV a dvěma stoly pro 12 lidí, dále plně vybavená kuchyň, pokoj pro 4 osoby a koupelna s WC. V druhém patře se nacházejí 2 pokoje pro 8 osob, koupelna a WC. K odpočinku slouží obytná veranda s posezením a balkónem s výhledem na Krkonoše. Ve sklepě se nachází společenská místnost s otevřeným krbem. K uložení kol a lyží je k dispozici uzamykatelná kůlna. Na zahradě se nachází zastřešený altán s grilem, přírodní ohniště, posezení se slunečníkem, malý bazén a pro ty nejmenší dětské hřiště - houpačky, skluzavka a pískoviště. Parkování až pro tři auta je možné u chaty.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chatabella.cz

Ceník

rezervace / dotaz

18000 Kč / objekt / týden
2600 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kuchyně je po celkové rekonstrukci vybavena 3x lednicí, mikrovlnou troubou, el. sporákem, myčkou, varnou konvicí, robotem a nádobím pro 12 osob.
Soc. zařízení
V přízemí je vana se sprchou, umyvadlo, WC je součástí. V patře je sprchový kout, umyvadlo, WC je součástí.
Topení
Infra panely, možnost topení v krbových kamnech a krbu.

Okolí a výlety

Dominantou celé oblasti je vrchol Zvičina vzdálený 5 km od chaty. Vrchol poskytuje nádherné výhledy, z nichž nejatraktivnější je pohled na panorama Krkonoš. Přímo u chaty začínají běžkařské tratě, 100m od chaty se nachází místní lyžařský vlek a nejbližší lyžařský areál je Zvičina (5 km). Za zmínku z okolí stojí ZOO a koupání v Dvoře Králové nad Labem (7 km), Miletín (8 km), přehrada Rozkoš (25 km), přehrada Les Království, která je neobvyklá svým vysoce estetickým stavebním provedením, lázně Velichovky nebo Bělohrad a z hradů a zámku: Kuks, Pecka, Ratibořice.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.