Apartmány Laka, Prášily

Adresa: Prášily, Nová Hůrka 282, okr. Klatovy, Trasa>
Kraj/Oblast: Plzeňský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 900m
Kapacita: 12 osob, 3 pokoje
2x 2L a 1x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Apartmány Laka jsou situovány na Šumavě, v obci Prášily. Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi i party přátel. K dispozici jsou stylově zařízené, plně vybavené apartmány, obložené dřevem a nabízející maximální kapacitu 12 osob. Objekt je umístěn uprostřed pohraničních hvozdů Železnorudsko-Prášilské oblasti lesů Národního Parku Šumava v pásmu jezera Laka. Leží v krásné přírodní rezervaci, kam byl po dlouhou dobu lidem vstup zakázán (jedná se o bývalý vojenský újezd). Toto místo má obrovskou výhodu v tom, že je vhodné pro sport i relaxaci. Je odtud stejně daleko do Prášil, Železné Rudy, na Velký Javor i na Špičák.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.skibikesumava.cz/ubytovani--na-sumave-v-penzionu---apartmany-laka.htm

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
390 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Apartmány jsou zařízené moderní kuchyňskou linkou ve které jsou instalované vestavěné spotřebiče jako lednice, myčka, sporák s pečící troubou, varná konvice a mikrovlnka.
Soc. zařízení
Každý pokoj apartmánu včetně ložnice má svoji samostatně zbudovanou koupelnu se sprchovým koutem a WC.
Topení
Základní vytápění objektu je podlahové nebo radiátorové či krbové. K tomu slouží kotel na dřevoplyn. Jedná se tedy o ekologické topení. Vytápění je nezávislé a je v péči správce objektu. Vyjma krbu kde je to pouze na klientovi.

Okolí a výlety

V zimě si můžete zalyžovat ve skiareálu Belveder (6 km), lyžařském areálu Nad nádražím (7 km) nebo skiareálu Špičák (8 km). 10 km od ubytování je rozhledna Poledník, secesní zámek Kněžice (12 km), skalní útvar Dračí skály (13 km) a pozdně gotický hrad Velhartice (14 km).

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.