Ubytování Prášily, Prášily

Adresa: Prášily, Prášily 93, okr. Klatovy, Trasa>
Kraj/Oblast: Plzeňský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 880m
Kapacita: 6 osob, 2 pokoje
1x 2L a 1x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování v apartmánu Prášily se nachází na Šumavě v obci Prášily v Plzeňském kraji. Apartmán o velikosti 3+kk zaujímá celé podlaží domku, má vlastní vchod a kapacitu 6 osob. K dipozici jsou dvě ložnice, krbová kamna, kuchyně s plně vybavenou kuchyňskou linkou, také jídelní stůl s židlemi, vlastní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. U domu je společný prostor pro odkládání lyží a kol s možností uzamčení a na pozemku u domu lze parkovat. Ubytování je ideální pro ty, kteří si chtějí vychutnat krásný a ničím nerušený pobyt v úžasné přírodě Šumavy v letním i zimním období.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.ubytovaniprasily.wbs.cz

Ceník

rezervace / dotaz

7000 Kč / objekt / týden
1000 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kuchyňský kout: Lednice s mrazákem, dvouplotýnkový vařič, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, talíře, příbory, nože, skleničky, hrnečky, otvíráky, hrnce, pánev.
Soc. zařízení
Sprchový kout, umyvadlo, WC mísa, dostatek věšáků, výkonný radiátor a velký boiler.
Topení
Krbová kamna

Okolí a výlety

Přímo z Prášil vedou cyklostezky do nejkrásnějších koutů Šumavy, například Srní, Modrava, Filipova Huť, Kvilda, Horská Kvilda, Zhůří, prameny Vltavy, Bučina, Knížecí pláně, Čeňkova pila, Turnerova chata, Hůrka nebo Železná Ruda. Můžete také navštívit okolní jezera: Prášilské a jezero Laka, hrady Kašperk, Rabí, Vítkův kámen, Velhartice a hrad, zámek a galerie Klenová, rozhledny Poledník, Javorník - Klostermannova, Boubín a rozhledna Svatobor u Sušice.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.