Ubytování Sejce, Radíč

Adresa: Radíč, Sejce, okr. Příbram, Trasa>
Kraj/Oblast: Středočeský kraj, Orlík, Slapy, Kutná Hora
Nadm. výška: 300m
Kapacita: 4 osob, 2 pokoje
2x 2L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Rekreační a rybářské dřevěné chatky Sejce se nachází na louce obklopené lesy přibližně 100 m od Slapské přehrady a pouhých 36 km východně od Příbrami. Každá chatka se skládá z hlavní místnosti se stolem, dvoulůžkem, TV a kamny, dále je v chatě kuchyňský kout s vybavenou kuchyňskou linkou, koupelna a samostatné WC, chodba s vestavnými skříněmi a částečně krytá terasa Vodoinstalace je napojena na užitkovou vodu, která není pitná. Studna s pitnou vodou k dispozici cca 200 m od objektu. Příjezdová komunikace za chatkami končí a je tak zajištěno soukromí. V nejbližším okolí se nachází dětský tábor, kousek lesa, za kterým je Slapská přehrada s malou pláží, molem a hojným počtem míst na rybaření.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.sejce.cz

Ceník

rezervace / dotaz

4000 Kč / objekt / týden
580 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kuchyňský kout s kuchyňskou linkou, indukčním sklokeramickým dvouvařičem a ledničkou. Linka je velmi slušně vybavená - nerezové hrnce, teflonová pánev, rychlovarná konvice, nerezové příbory a nože, servis pro šest osob.
Soc. zařízení
Každá chatka má vlastní samostatné WC a koupelnu s vanou a ruční sprchou.
Topení
Kamna na pevná paliva, mimo sezónu při hodně chladném počasí je k dispozici i přímotop.

Okolí a výlety

Poblíž chatek se nachází stánek občerstvením a točeným pivem. Další možnost občerstvení je v nedaleké Častoboři, která je vzdálena asi 1 km. Zhruba 1 km od chatek se nachází Národní přírodní rezervace Drbákov - Albertovy skály. Přibližně 4 km od chatek je Keltské oppidum Hrazany a zřícenina husitského hradu Ostromeč.

Okolní chaty

Chata Slapy

Čím
Max. 4 osob
6000 Kč/objekt/týden 5.9 km
Chata Slapy

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.