Apartmán Slapy, Slapy

Adresa: Slapy, Ždáň, okr. Praha-západ, Trasa>
Kraj/Oblast: Středočeský kraj, Orlík, Slapy, Kutná Hora
Nadm. výška: 280m
Kapacita: 4 osob, 1 pokoje
4 lůžka
Provoz měsíce:
X
X
X
4
5
6
7
8
9
X
X
X

Apartmán Slapy pro 4 osoby s plochou 32 m2 je umístěn ve 3.patře bytového domu v osadě Ždáň na levém břehu Slapské přehrady. Jedná se o 1+kk, koupelna s WC, vstupní chodba, prostorná lodžie vybavená el. grilem a zahradním nábytkem. Topení je zajištěno elektrickými přímotopy. Parkovací stání se nachází před objektem, který je oplocen a opatřen uzamykatelnými vjezdovými vraty. Součástí je také kóje na uložení kol, člunu, dětského kočárku. Ubytování je vzdáleno pouhých 200 m od pláže. Rovněž je možné využít golfové hřiště Slapy, které je vzdáleno 2 km od apartmánu.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.apartman-slapy.wbs.cz

Ceník

rezervace / dotaz

8400 Kč / objekt / týden
1400 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Během července a srpna pouze týdenní pobyty od soboty do soboty. V ostatních měsících dle dohody, v tomto případě platí cena 1400 Kč za noc za apartmán.

Vybavení

Kuchyň
kuchyňská linka, elektrická trouba, sklokeramická deska, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice, lednice s mrazákem, veškeré nádobí, elektrický gril, kávovar Tchibo, toastovač
Soc. zařízení
koupelna se sprchovým koutem, WC, elektrický bojler 80 l, koupelnový nábytek, elektrické topení.
Topení
elektrické přímotopy
Internet/WifiTV

lodžie, elektrický gril, markýza, Wifi připojení, parkovací stání

Okolí a výlety

Ze Slapského jezera jsou možné výlety parníkem, který staví přímo na Žďáni. Od Slapské přehrady do Štěchovic vede 8 kilometrů dlouhá naučná stezka Svatojánské proudy určena pouze pro pěší. V Novém Kníně je Hornické muzeum zpracování a těžby zlata. V nedaleké Dobříši se nachází zámek Dobříš, otevřený celoročně a nabízí veřejnosti prohlídku expozice a francouzské zahrady. V areálu zámku je městské muzeum s výstavou historických motocyklů, galeriie a zámecká restaurace.

Okolní chaty

Ubytování Slapy

Slapy - Přestavlky - Skalice
Max. 9 osob
8900 Kč/objekt/týden 0.6 km
Ubytování Slapy

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.