Chata u studánky, Sedloňov

Adresa: Sedloňov, okr. Rychnov nad Kněžnou, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 720m
Kapacita: 11 osob, 4 pokoje
3x 2L a 1x 4L pokoj + přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Útulná Chata u studánky se nachází v příjemné oblasti Orlických hor, v obci Sedloňov. Nabízí celoroční ubytování a její interiér prošel celkovou rekonstrukcí. Je vhodná pro rodiny s dětmi nebo skupinky přátel. Celková kapacita objektu je deset osob s možností jedné přistýlky. K dispozici je společenská místnost s krbem a rozkládací sedací soupravou, jídelní kout, LCD, DVD, SAT, kuchyňská linka, koupelna, WC, 2x2L, 1x4L pokoj, dětská postýlka, úschovna kol/lyží, venkovní posezení, krb, přenosný gril, chladící výčepní zařízení, ohniště, pískoviště, prolézačka s houpačkou, skluzavka a dětská lanová dráha. Přímo v místě najdete obchod, restaurace a zhruba kilometr od objektu se nachází lyžařský vlek. Hned za chatou vedou běžecké tratě.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.chataustudanky.cz

Ceník

rezervace / dotaz

6000 Kč / objekt / týden
860 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
nová kuchyňská linka z masivního dřeva, vybavena lednicí s mrazákem, vestavnou troubou, sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnnou tr., varnou konvicí, topinkovačem
Soc. zařízení
nově zařízená koupelna ( umyvadlo, sprchový kout, WC)
Topení
elekrtrokotel

Okolí a výlety

Chata u studánky je skvělým místem pro podnikání výletů do okolí. Za návštěvu jistě stojí tvrz Skutina (1 km), Skicentrum Deštné (4 km), rozhledna Velká Deštná (6 km), Ski centrum Zdobnice (12 km), pevnost Dobrošov (12 km), rozhledna u Skuhrova (12 km) nebo zámek Nové město nad Metují (13 km).

Okolní chaty

Chalupa Kristýnka

Olešnice v Orlických horách
Max. 15 osob
4000 Kč/objekt/den 4.5 km
Chalupa Kristýnka

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.