Penzion Pod Hájkem, Horní Branná

Adresa: Horní Branná, Horní Branná 117, okr. Semily, Trasa>
Kraj/Oblast: Liberecký kraj, Krkonoše
Nadm. výška: 460m
Kapacita: 20 osob, 3 pokoje
3x 6L rodinné apartmány s vlastním sociálním zařízením.
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
X
12

Penzion disponuje 3 rodinnými apartmány. Každý apartmán má 2 ložnice (hlavní ložnici a ložnici v mezonetu) s vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou, umyvadlem a WC). Apartmány jsou umístěny v prvním patře penzionu. V přízemí je prostorná nekuřácká restaurace, která slouží ke stravování hostů ubytovaných areálu farmy. Jiní hosté nemají do restaurace přistup. Parkování je zajištěno před penzionem. Celý areál je oplocen. Ubytování je poskytováno se snídaní, lze dojednat i polopenzi či plnou penzi. Vaříme z lokálních surovin poctivou domácí kuchyni. Použité suroviny jsou buď přímo z farmy a nebo od dalších spřátelených faremních dodavatelů.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.ubytovani-stravovani-krkonose.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
750 Kč / osobu / den

Základní cena bez snídaně. Příplatek za snídani 150 Kč.

Vybavení

Kuchyň
Vaříme z lokálních surovin pravou domácí kuchyni, kterou ocení milovníci zdravé stravy i milovníci poctivého jídla z masa. Muži ocení fortelnou "chlapskou" stravu z hovězího masa, pro ženy jsou připravena jídla ze zeleniny, obilnin a pseudoobilnim, d
Soc. zařízení
sprchový kout, umyvadlo, WC
Topení
podlahové
BazénDětské hřištěInternet/WifiPes

Dva apartmánové pokoje mají v hlavní ložnici velké dvoulůžko a 2 samostatná lůžka, v mezonetu dvoulůžko a 1 samostatné lůžko (celkem tedy 7 lůžek). Jeden apartmánový pokoj má v hlavní ložnici velké dvoulůžko a 1 samostatné lůžko, v mezonetu 1 velké

Okolí a výlety

Horní Branná je ideálním výchozím místem do Krkonoš i do Českého ráje. Z okolí vede řada turistických a cyklistických tras do blízkého i vzdálenějšího okolí. V zimě jsou v okolí obce udržované lyžařské stopy.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.