Pavlova chalupa, Soběšice u Sušice

Adresa: Soběšice u Sušice, Soběšice 152, okr. Klatovy, Trasa>
Kraj/Oblast: Plzeňský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 660m
Kapacita: 5 osob, 2 pokoje
1x 4L + přistýlka v obýv. pokoji
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Pavlova chalupa leží na okraji obce Soběšice u Sušice, v klidném Šumavském předhůří přibližně 20 km od Sušice a 15 km od Kašperských Hor v Plzeňském kraji. Chalupa je nově zrekonstruována s možností využití celoročního ubytování až pro 5 osob. Součástí je předsíň vedoucí do prostorné místnosti tvořené kompletně zařízenou kuchyní, jídelnou a obývacím prostorem s kachlovými kamny, na kterých se dá ležet. Koupelna a jedna ložnice se nacházejí v zadní části. K dispozici je také stodola vhodná pro uložení kol nebo lyží. V celém objektu se topí dřevem (v obou místnostech jsou kamna) nebo elektřinou. U chalupy je veliká zahrada s ohništěm, pískovištěm, sítí a houpačkou a je obklopena lesy s možností cyklistiky, turistiky, houbaření a v zimě rekreační běžkování.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.pavlovachalupa.cz

Ceník

rezervace / dotaz

5900 Kč / objekt / týden
850 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Plně vybavená kuchyně
Soc. zařízení
Koupelna se sprchovým koutem a WC.
Topení
V celém objektu se topí dřevem (v obou místnostech jsou kamna) nebo elektřinou.

Okolí a výlety

V létě zejména děti ocení přírodní koupaliště s občerstvením ve Strašicích (5 km), venkovní bazén a tenisové hřiště v obci Žihobce (8 km) nebo krytý bazén s tobogánem v Horažďovicích (17 km). V okolí chalupy je několik značených cyklostezek nebo je možné vyjet autem na Horskou Kvildu (25 km) a jezdit po značených cestách Národního parku Šumava. Mezi další zajímavosti v okolí patří muzeum v Sušicích, rozhledna Svatobor nebo Javorník, Kašperské hory a hrad Kašperk, zřícenina Rabí, hrad Velhartice nebo Národní park Šumava. V zimě jsou nedaleko chalupy upravované běžkařské tratě: Horská Kvilda, Zhůří, Zadov nebo Modrava (25 km). Nadšenci sjezdového lyžování ocení vleky v Nezdicích (6 km), Kašperských Horách (15 km) nebo Zadov.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.