CHALUPA V CHKO BESKYD , Komorní Lhotka

Adresa: Komorní Lhotka , okr. Frýdek-Místek, Trasa>
Kraj/Oblast: Moravskoslezský kraj, Beskydy a Valašsko
Nadm. výška: 420m
Kapacita: 15 osob, 5 pokojů
přízemí 3x 2L (6 osob), podkroví 2x2L+ přistýlka (15 osob)
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Pokud hledáte pobyt na chalupě v Beskydech na klidném místě, kde Vám společnost budou dělat jen lesní zvířata (srnky, zajíci), děti budou mít dostatek prostoru k vyhrání, pejsci k dovádění (oplocená zahrada) tak jste na správném místě našeho inzerátu! U nás garantujeme 100% soukromí! :o)

NABÍZÍM PRONÁJEM CHALOUPKY V BESKYDECH V CHKO (chráněná krajinná oblast) v katastru obce Komorní Lhotka. Kapacita ubytování až 11 osob (po dohodě lze i více osob).Chaloupka se nachází v klidné části obce, na úpatí Prašivé hory s širokým výhledem do regionů Frýdecka,Ostravska, Karvinska a Třinecka.

MOŽNOST KOUPÁNÍ V BAZÉNU CCA 1,5 KM OD CHALOUPKY V AREÁLU RESTAURACE A MINIPIVOVARU KOHŮTKA S VENKOVNÍM VYHŘÍVANÝM BAZÉNEM.

VÝHODOU ubytování je velice klidné prostředí v přírodě u lesa. Celý objekt oplocen,vhodné pro rodiny s malými dětmi,pejsky. Do centra obce cca 2km. Z chaloupky jsou krásné výhledy.

Na zahrádce posezení až pro 8 osob, využití ohně hned v zahrádce na opékání párečků nebo gril,vše zajištěno!

V přízemí chalupy se nachází předsíň s šatní stěnou a botníkem, koupelna(rohová vana, WC. V přízemí se též nacházejí dvě ložnice s přistýlkou, plně vybavený kuchyňský kout (mikrovlnná trouba, pečící trouba,plynový sporák, nádobí) a krbové kamna s možností vytápění. Dále se v přízemí nachází obývací pokoj s TV / WIFI internet. V podkroví chaloupky se nachází pokoj se dvěma manželskými posteli.

Všechny pokoje v případě nepříznivého chladného počasí jsou centrálně vytápěny krbem nebo plynovým kotlem.

Parkování pod chaloupkou, příjezdová cesta, možnost parkování i v garáží,dle dohody.


Kontakt

Tel.: 00420 Tel.:

Ceník

rezervace / dotaz

9500 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
200 Kč / osobu / den

V letních měsících ubytování po týdnu - cena za celý objekt v letním období týden - 9500,-Kč do 6osob. Každá další osoba navíc 200,-Kč den/noc. Mimo letní sezónu cena za týden 7500 Kč plus náklady.

Mimo letní sezonu cena Kč 200,- osoba den/noc.
K ceně nutno připočíst náklady za chod chalupy (voda, ele., plyn, dřevo) za pobyt

Vybavení

Kuchyň
plynový sporák, ele. trouba, mikrovlná trouba, varná konvice, nádobí.
Soc. zařízení
wc, rohová vana - možnost sprchování
Topení
plyn, krb

postýlka, obývací pokoj, TV, WIFI internet, malý gril, velký gril

Okolí a výlety

Od chaloupky cca 1 hodinu pěší chůze se nachází Chata Prašivá s dřevěným kostelíkem a 1,5 hodiny chata Kotař. Dále se v okruhu 30 km od chaty nacházejí na Třinecku známé vrcholy Javorový (výstup možný lanovou dráhou na vrcholu chata) , Čantorie (lanovka z polské strany a na vrcholu chata s rozhlednou) a nesmíme zapomenout na nejvyšší vrchol moravskoslezských Beskyd Lysá hora,kde se nacházejí horské chaty.


Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.