Chalupa u hřiště , Halenkov

Adresa: Halenkov , okr. Vsetín, Trasa>
Kraj/Oblast: Zlínský kraj, Beskydy a Valašsko
Nadm. výška: 425m
Kapacita: 8 osob, 2 pokoje
V horní části domu se nachází 2 pokoje. V prvním pokoji velká manželská postel (možno i oddělená) a samostatná postel s televizí. Ve druhém pokoji 3 samostatné postele. Postýlka a 2 přistýlky na vyžádání.
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Nově zrekonstruované útulné ubytování s KOUPACÍM SUDEM (HOT TUBE), se nachází v centru klidné vesnice Halenkov. Přímo u ubytování se nachází cyklostezka Bečva, po které se dostanete na plno krásných míst Beskyd, od Vsetína až po Velké Karlovice a ještě dál. Kousek od domu se nachází sportovně zábavný areál, hřiště, občerstvení, prolézačky pro děti, tenisové kurty, asfaltový okruh na in - line brusle a PUMPTRACK. V létě letní kino.

Dům poskytuje ubytování až pro 8 osob ve dvou ložnicích. Plně vybavená nová kuchyňská linka s jídelnou. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, záchodem a pračkou. Prostorný obývací pokoj s velkou sedačkou, televizí a nabídkou přes 1000 filmů, mnoho knih ke čtení a pro zábavu profi stolní fotbálek. V horní části domu se nachází 2 pokoje. V prvním pokoji velká manželská postel (možno i oddělená) a samostatná postel s televizí. Ve druhém pokoji 3 samostatné postele. Postýlka a 2 přistýlky na vyžádání. Celý dům je vytápěn plynovým kotlem a dle potřeby i kamny na dřevo. WiFi připojení k dispozici.

NOVĚ nabízíme možnost relaxace v ručně vyrobeném vyhřívaném koupacím sudu. Při teplotě 40 stupňů dochází k největšímu uvolnění svalů a svalové tenze.

Pobyt v zahřátém sudu tedy simuluje lázeňské podmínky. Koupání v sudu je navíc příjemná společenská záležitost.

Vodu v koupacím sudu ohřívají kamna na dřevo umístěná ve vodě.

Z kamen k Vám zaznívá zvuk praskajícího ohně, pára z vyhřáté vody se vznáší nad hladinou a přímo vybízí ke koupeli pod širým nebem.

Co více si můžete přát, než usadit se do krásně teplé vody, vzít si k ruce sklenku vína či pivka a nechat se unášet přírodou.

Na zimní sezónu 2024/2025 pro Vás připravujeme privátní wellness (finská sauna).

Parkování, až pro 3 auta, přímo u ubytování. Dostupnost celoročně.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
2800 Kč / objekt / den
375 Kč / osobu / den

Cena za lůžko od 375 Kč/os/noc
Cena za přistýlku 275 Kč/os/noc
Cena postýlky zdarma.

Vybavení

Kuchyň
Plně vybavená moderní kuchyně s indukční varnou deskou, vestavnou troubou, mikrovlnkou, rychlovarnou konvicí a lednicí.
Soc. zařízení
Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, WC a pračkou.
Topení
Plynovým kotlem a krbovými kamny na dřevo.
Internet/WifiTV

vyhřívaný koupací sud (HOT TUBE), terasa, zahradní nábytek, gril, ohniště, profi stolní fotbálek, houpačka, finská sauna(zimní sezóna 2024/2025)

Okolí a výlety

Přímo u ubytování se nachází cyklostezka Bečva, po které se dostanete na plno krásných míst Beskyd, od Vsetína až po Velké Karlovice a ještě dál. Kousek od domu se nachází sportovně zábavný areál, hřiště, občerstvení, prolézačky pro děti, tenisové kurty, asfaltový okruh na in - line brusle a PUMPTRACK. V létě letní kino.
V okolí je možnost mnoha výletů. V Novém Hrozenkově známé přírodní koupaliště Balaton, horská chata Kohútka, Portáš, Vsacký Cáb. Velkých Karlovicích Soláň, Kasárna, wellness a sauny, Vodní svět. Mnoho rozhleden a možností ke koupání a v zimě lyžování a mnoho upravených běžkařských tras.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 27.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.