Chalupa pod sedlem, Albrechtice u Sušice

Adresa: Albrechtice u Sušice, okr. Klatovy, Trasa>
Kraj/Oblast: Plzeňský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 760m
Kapacita: 8 osob, 2 pokoje
2x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Zrekonstruovaná Chalupa pod Sedlem stojí ve vesnici Albrechtice, které jsou vzdálené 6 km od Sušice a leží v nadmořské výšce 750 m.n.m. Je z ní hezký výhled do vnitrozemí. Je ideální pro klidnou dovolenou v přírodě pro rodiny s dětmi. Kapacita ubytování je 8 osob. Chata je kompletně vybavena s nově zrekonstruovanou koupelnou. Je zde možná úschovna kol a lyží. K dispozici je velká, oplocená zahrada, kde je několik míst k sezení a litinový gril. V případě deště můžete sedět pod přístřeškem u kamenného stolu. V horní části zahrady v naprostém soukromí se nachází velký pětimetrový bazén a obrovská trampolína.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.sumava-dovolena.cz

Ceník

rezervace / dotaz

12000 Kč / objekt / týden
1720 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
V přízemí chalupy v klenutých prostorách je plně vybavená kuchyně - el. sporák s troubou, nerez. dřezy na mytí nádobí, pracovní stůl, lednička, 50 l mrazák, mikrovlnka. Dále pak sada nerezových hrnců a porcelánový servis ke stolování, kávovar a ryc
Soc. zařízení
koupelna se sprchou a WC
Topení
V zimním období je topení na pokojích lokální, stáložárnými kamny - palivo máte zajištěno. Ostatní prostory jsou vytápěny el. akumulačními kamny.

Okolí a výlety

Kolem chaty jsou turistické stezky, les a je možné vystoupat na vrchol Sedla, kde bylo dříve rozsáhlé keltské hradiště. Od roku 2009 je na vrcholu vybudovaná rozhledna s krásným výhledem. Dále je možné navštívit hrad Kašperk, hrad Rabí nebo Svatobor nad Sušicí. Asi 100 metrů od chalupy je románský kostel ze 12. století.

Okolní chaty

Chalupa Annín

Dlouhá Ves
Max. 7 osob
12500 Kč/objekt/týden 5.4 km
Chalupa Annín

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.