Wellness vila pod Křížovkou, Červená Voda

Adresa: Červená Voda, Červená Voda, okr. Ústí nad Orlicí, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 580m
Kapacita: 31 osob, 8 pokojů
1.Apartmán: 1.pokoj s manželskou postelí, s dalším lůžkem s přistýlkou a komodou. Celkem 4 lůžka. V druhém pokoji je manželská postel a další samostatná postel s přistýlkou. Šatní skříň a komoda. Celkem 4 lůžka. Třetí menší pokoj (3.lůžka z toho jedna dvoupatrová postel). V obývacím pokoji je rozkládací pohovka, Smart TV, balkon a kuchyň. Kapacita apartmánu celkem 11 lůžek. V případě nutnosti je možné spát v obýváku na rozložitelné pohovce a rozšířit kapacitu.

2.Apartmán: 1.pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Wellness zóna (70m²) s vířivkou pro 5 osob (103 trysek, 4 LED vodopády, bluetooth audiosystém, osvětlené opěrky a stojánky na skleničky ). Na přání zákazníků jsme místo infrasauny instalovali finskou saunu pro 5 osob. Velký sprchový kout. Dále je tu Smart TV s pohovkou. Whisky bar a připravuje se posezení například pro poker večery. V dalších místnostech je sušák na lyžáky atd. Hned vedle Wellness jsou také dvě samostatné WC.

V další místnosti jsme vybudovali Grill point, který je vybaven velkým gastro grilem, automatem na ranní čaj nebo kávu. Elektrický kotlík na guláš nebo polévku pro velkou skupinu lidí. Je zde také dvojpípa na pivo a limonádu. Pivo si jednoduše u nás při rezervaci objednáte a budete ho mít při příjezdu již připravené. Prostě místnost pro Catering Váš nebo od firmy z okolí. Hned vedle je další kuchyň se dvěma americkými lednicemi a plnou vinotékou.

Dům vyniká svoji velkou zahradou (9000 m²), pro různé druhy sportů a odpočinku. Je zde vybudována horolezecká stěna od firmy Makak o výšce 7,5 metru se třemi stupni obtížnosti. Základní lezecká výbava je na místě. Velké ohniště, dětské hrací domky se skluzavkami, mostky a houpačkami

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www https://www.facebook.com/vila.a.chalupa.pod.krizovkou

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
322 Kč / osobu / den

Pro kalkulaci ceny nás kontaktujte. Uvedená cena je za osobu/den mimo hlavní sezónu.

Vybavení

Kuchyň
Vila disponuje třemi prostornými kuchyněmi s vybavením pro vaše vaření + Grilpoint.
Soc. zařízení
Jsou tu celkem 4 koupelny, sprchový kout ve Wellness a šest toalet
Topení
Ústřední topení na plyn. Kombinace podlahového vytápění a radiátorů.
BazénDětské hřištěInternet/WifiTV

Wellness, vířivka, sauna, bar, konferenční místnost, 6x Smart TV, internet, party box, stolní fotbálek, šipky, dětský koutek, playseat s xboxem, vyhřívaný bazén, trampolína, dětské hrady, velká zahrada, horolezecká stěna, ranní a odpolední terasa.

Okolí a výlety

V celém okolí Červené Vody je možnost letního i zimního vyžití, všechny destinace máte jistě už zjištěny.

Skiresort Buková hora v Červené Vodě disponuje vyhřívanou čtyřsedačkou s krytou bublinou, která je nejdelší sjezdovkou Orlických hor.

Ski Resort Dolní Morava 15 km - sjezdovka široká až 80 m, nejprudší černá sjezdovka v České Republice, sáňková dráha dlouhá 2,5 km a Stezka v oblacích, bobová dráha a nově Sky Bridge.

A mnoho dalšího.

Okolní chaty

Chata Pegas

Čenkovice
Max. 10 osob
21000 Kč/objekt/týden 3.9 km
Chata Pegas

Rezervace / dotaz

např. 19.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.