Wellness chalupa Šindelka, Králíky

Adresa: Králíky, Prostřední Lipka, okr. Ústí nad Orlicí, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 560m
Kapacita: 12 osob, 5 pokojů
1-12 osob, 5x ložnice
V přízemí koupelna se 2 sprchami, zvlášť WC,
v patře sprchový kout, WC
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Představujeme Vám nově postavenou stylovou chalupu na slunném místě s velkou zahradou na polosamotě v obci Králíky část Prostřední Lipka. Její umístění je vhodným výchozím bodem pro pěší výlety nebo cykloturistiku, běžecké a sjezdové lyžování v nedalekém středisku na Dolní Moravě nebo Bukové Hoře.

Chalupa k pronajmutí poskytuje ubytování pro 1 až 12 osob v 5 ložnicích, je vhodná zejména pro rodiny s dětmi, ale i partu přátel.

- v letní sezóně chalupa nabízí koupání ve vyhřívaném bazénu o průměru 4,88m, venkovní otevřenou nebo zastřešenou terasu, slunečník, polohovatelná lehátka, grilování na dřevěném uhlí nebo na plynu, ohniště, udírnu, ruské kuželky, petanque, trampolínu, pískoviště a hračky, houpačky, dětské jízdní kolo
- v zimní sezóně prohřátí v infrasauně, úschovnu lyží, vysoušeč obuvi a lyžařských bot, možnost zapůjčení saní, boby a dětských lyží

Wellness
Koupací sud pro 6 - 8 osob je vybaven Jakuzzi systémem s počtem 24 trysek - vzduchové masáže, LED osvětlení s počtem 6ti barev dodává romantiku večerního koupání.

Infrasauna vybavena světelnou terapii a fullspektrální zářiči, kde infračervené záření proniká pod kůži do hloubky 5 mm, díky čemuž je pocit tepla intenzivnější a rychlejší.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupa-sindelka.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
3500 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Nástup na týdenní pobyt většinou v sobotu ve 15:00, konec pobytu v sobotu do 10:00 hod.
Vratná kauce 5 000 Kč. V ceně jsou lůžkoviny, ručníky, Wifi. Spotřeba elektřiny se hradí dle odběru před odjezdem.

Vybavení

Kuchyň
vybavená kuchyň ( americká lednička, myčka, kávovar) Prodejna s potravinami v obci vzdálená 1,5 km, možnost nákupu v Penny a Coopu v Králíkách 3,5 km, občerstvit se můžete v místních restauracích a zajít do kavárny.
Soc. zařízení
V přízemí je umístěna koupelna se 2 sprchami a samostatnou toaletou, v patře sprchový kout, WC, otopný žebřík.
Topení
V přízemí a koupelnách je podlahové vytápění tepelným čerpadlem, v patře jsou radiátory.
BazénDětské hřištěInternet/WifiTVPes

společenská místnost s LED TV, v patře kulečník, šipky a odpočinková zóna, stolní hry, neomezená WIFI, vyhřívaný bazén, ruské kuželky, vysoušeč obuvi, držák na lyže, gril, ohniště, houpačky, pískoviště, venkovní otevřená terasa, plážová lehátka, sl

Okolí a výlety

Dolní Morava (8km), Králický Sněžník a pramen řeky Moravy, Dělostřelecká tvrz Hůrka a vojenské muzeum (5km), Pivovar Holba a muzeum (15km), Přehrada Pastviny (15km) - možnost letního koupání, šlapadla

Okolní chaty

Chalupa Hedeč

Dolní Hedeč
Max. 12 osob
14000 Kč/objekt/týden 5.3 km
Chalupa Hedeč

Rezervace / dotaz

např. 18.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.