Ubytování u Vocelků, Kvilda

Adresa: Kvilda, Kvilda 37, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 1060m
Kapacita: 6 osob, 3 pokoje
3x 2L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Nově postavený dům u Vocelků leží v centru obce Kvilda, která je nejvýše položenou vesnicí v ČR. Je postaven mimo hlavní komunikaci, čímž zaručuje klidné prožití Vaší dovolené. Je ideálním místem pro cyklisty, běžkaře nebo pěší turisty. Kapacita plně vybaveného domu je 6 osob. Je zde možné zapůjčené horských kol nebo raftů. V okolí Kvildy je spousta oblíbených turistických cílů, například prameny řeky Vltavy, šumavské slatě Jezerní a Chalupská, řeka Vydra a všude kolem krásná příroda 1. zóny Národního parku Šumava. Přímo v obci jsou pak restaurace, obchody, muzeum, informační centrum Národního parku Šumava a obce Kvilda, sportovní hřiště a půjčovna kol.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.uvocelku.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
250 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
kuchyňský kout s varnou deskou, varnou konvicí, mikrovlnou troubou a malou ledničkou, vybavený základním nádobím, příbory, noži, utěrkami atd.
Soc. zařízení
Každý z pokojů má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC.
Topení
Pokoje jsou vytápěny radiátory (automaticky dle nastavené teploty).

Okolí a výlety

Obec Kvilda se řadí mezi nejvyhledávanější turistická centra na Šumavě. V jejím blízkém okolí je spousta cyklotras a v zimě kvalitních běžeckých tratí. Navštívit můžete například obec Bučinu (4 km), zaniklou pohraniční obec Knížecí Pláně (8 km), horské vrchoviště Jezerní slať (2,5 km), naučnou stezku Povydří (15 km) a mnoho dalšího.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 18.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.