Ubytování U Sýkorů, Stachy

Adresa: Stachy, Lesní Chalupy 151, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 960m
Kapacita: 13 osob, 3 pokoje
2x 4L a 1x 5L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování U Sýkorů se nachází v Národním parku Šumava v oblasti Zadov na polosamotě nedaleko lyžařského areálu Kobyla v Jihočeském kraji.
Součástí chalupy s kapacitou 13 osob je vstupní hala, ze které se jde také do kotelny a technické místnosti s WC využívané zejména při venkovním sezením. Z haly vede schodiště do 1. patra s chodbou odkud je vstup do dvou pokojů, společné plně vybavené kuchyně, společného WC a koupelny se sprchou. Ve 2. patře je menší chodba, samostatný pokoj a WC se sprchou. Před vstupem do budovy je venkovní sezení, za nímž se rozkládá velká louka, kterou poměrnou část léta spásají krávy. Chalupa nabízí pohodovou a klidnou dovolenou či víkend v turisticky velmi atraktivní lokalitě. Objekt je vhodný nejen pro rodinu s dětmi ale i pro sportovně aktivní jedince nebo skupiny.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.ubytovaniusykoru.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
180 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
V 1.patře kuchyň - 2x lednice, 2x mikrovlnná trouba, 2x dvouplotýnková varná deska, 1x trouba, nádobí, jídelní stůl + 8 židlí)
Soc. zařízení
přízemí - 1x WC.
1.patro - 1x koupelna (1x sprchový kout, 2x umyvadlo), 1x WC (odděleně od koupelny).
2.patro - 1x koupelna se sprchovým koutem a WC.
Topení
Kotel na tuhá paliva umístěný v přízemí objektu. Obsluha kotle - vlastní.

Okolí a výlety

V zimním období je možné navštívit lyžařský areál Zadov, kde si také můžete vypůjčit lyžařského vybavení nebo využít lyžařské školy jak pro nejmenší, tak i pro méně pokročilé. Samotná obec Stachy jsou centrem turistického dění v tzv. Stašské kotlině, mezi Javorníkem a Churáňovem. Město Vimperk je historické nejblíže položené město 12 km východně. Je zde řada nákupních center, Šumavský pivovar, který určitě stojí za návštěvu a spousta dalšího kulturního dění. Za zmínku také stojí
Kašperské Hory, které jsou centrem celoroční turistiky a rozkládá se v blízkosti horního toku řeky Otavy. Nad městem je známá dominanta – hrad Kašperk vystavěný z rozkazu Karla IV. k ostraze zemské hranice, ochraně obchodní stezky a zlatorudných dolů.

Okolní chaty

Bokova chata

Nové Hutě
Max. 30 osob
5000 Kč/objekt/den 3.2 km
Bokova chata

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.