Ubytování U sv. Josefa, Říčky

Adresa: Říčky, okr. Rychnov nad Kněžnou, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 680m
Kapacita: 29 osob, 10 pokojů
3x 2L a 3x 3L pokoj a 3x 4L pokoj + 2x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování U sv. Josefa se nachází přímo v lyžařském centru Říčky v Orlických horách a nabízí pronájem tří plně vybavených apartmánů. Ubytování je vhodné pro vyznavače zimních, letních sportů i relaxace. Celková kapacita ubytování je 29 osob. V domě najdete úložný prostor na lyže/kola, plně zařízenou kuchyň, ložnice, dostatek úložných prostorů, sociální zařízení, velkou společenskou místnost s TV, SAT, hifi soustavou a krbovými kamny. Veškeré vnitřní vybavení je stylově zařízeno. Všem hostům je mimo jiné k dispozici vybavená tělocvična, velký travnatý pozemek a nadzemní bazén s pískovou filtrací a solárním ohřevem. Místo je ideálním výchozím bodem pro podnikání výletů do okolí.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.holiday.wz.cz/oh/cz/ricky.htm

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
190 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Každý apartmán má vybavenou kuchyň.
Soc. zařízení
A: V přízemí apartmánu je sociální zařízení s WC, umyvadlem a sprchou. v patře jedna koupelna obsahuje dvě umyvadla, sprchový kout a WC, druhá koupelna obsahuje umyvadlo, WC a vanu.
B: WC, sprchový kout a umyvadlo.
C: Sociální zařízení
Topení
el. přímotopy a el. topením v podlaze, které je především v zimních měsících velice příjemné, ev. krbovými kamny na dřevo ev. ekobrikety v obou obytných místnostech apartmánu

Okolí a výlety

V zimě můžete navštívit kromě skiareálu Říčky v Orlických horách, v jehož centru se chata nachází také 4 km vzdálené ski centrum Zdobnice (4 km). V létě můžete zhlédnout třeba Anenský vrch (4 km), pevnostní komplex z let 1936 - 1938 Hanička (4 km), raně barokní zámek Rokytnice v Orlických horách (5 km), rozhlednu Velká Deštná (11 km) nebo rozhlednu u Skuhrova nad Bělou (12 km).

Okolní chaty

Chalupa Kunčinka

Kunčina Ves u Zdobnice
Max. 19 osob
18000 Kč/objekt/týden 5.3 km
Chalupa Kunčinka

Chalupa u Oscara

Bartošovice v Orlických horách
Max. 12 osob
15990 Kč/objekt/týden 6.1 km
Chalupa u Oscara

Rezervace / dotaz

např. 18.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.