Ubytování U Štěpánků, Trpišovice

Adresa: Trpišovice, Trpišovice 12, okr. Havlíčkův Brod, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 460m
Kapacita: 10 osob, 3 pokoje
1x 2L a 2x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování U Štěpánků v blízkosti Posázaví ve dvou nově zrekonstruovaných samostatných apartmánech se nachází v obci Trpišovice v kraji Vysočina. Dům je určen pro deset osob a v přízemí penzionu je nekuřácká hospůdka. Apartmány pro 4 a 6 osob nabízejí obývací pokoj s televizí a 4 lůžky s možností přistýlky, kuchyňský kout s vybavením, koupelnu a WC a internet prostřednictvím WIFI připojení. Na přilehlé zahradě je venkovní posezení, zahradní gril, pro děti pískoviště, kolotoč a venkovní bazén. Parkování u objektu a domácí mazlíčci jsou vítáni. Na procházky a toulky přírodou lákají hluboké Melechovské lesy, které penzion u Štěpánků obklopují. Melechov je nejvyšším vrcholem zdejší krajiny a kopcovitý terén uvítají turisti i cykloturisti. Překrásný výhled do širokého okolí nadchne nejednoho milovníka přírody.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.ubytovani-vysocina-stepanek.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
200 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kuchyňský kout:(kuchyňská linka s vybavením,2 plotýnkový el.vařič,mikrovlnná trouba,rychlovarná konvice,lednice)
Soc. zařízení
Každý apartmán má svoje sociální zařízení:(wc v rámci koupelny,sprchový kout,umyvadlo).
Topení
Topení ústřední (zajišťuje majitel).

Okolí a výlety

Nejbližší přírodní koupaliště se nachází v Koutech (7km) a v Havlíčkově Brodě je krytý bazén a letní koupaliště (20 km). Milovníci sportu mohou využít 5 km vzdálené tenisové kurty, rafting v peřejích řeky Sázavy, cykloturistiku a turistiku nebo rybaření. V okolí je také několik hradů: Ledeč nad Sázavou, Lipnice nad Sázavou a zámků: Světlá nad Sázavou, Žleby, dále chrám Svaté Barbory v Kutné hoře, rozhledna Melechov nebo přírodní krajinná rezervace Stvořidla.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.