Apartmány Brychovi, Králíky

Adresa: Králíky, Červený Potok 10, okr. Ústí nad Orlicí, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 620m
Kapacita: 18 osob, 5 pokojů
Pět apartmánů s kuchyňkou, koupelnou asociálním zařízením. 6 lůžkový apartmán , dva 4 lůžkové a dva 2 lůžkové apartmány.
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování Apartmány Brychovi se nachází v klidné vesničce Červený Potok poblíž lyžařského centra Dolní Morava. Ubytování v soukromí pro 2 – 18 osob v pěti apartmánech nabízí v každém apartmánu kompletně vybavenou kuchyňskou linku, televizi a vlastní sociální zařízení.
Parkování přímo u objektu. K využití je zde i zahrada s grilem, venkovní posezení možnost uschování kol nebo lyží, travnaté hřiště , pískoviště , houpačka, trampolína, ruské kuželky, vířivka nebo sauna.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.apartmany-brychovi.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
1200 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

6 lůžkový apartmán
Cena za apartmán 2.500,-Kč/noc

4 lůžkový apartmán
Cena za apartmán 2.000,-Kč/noc

2 lůžkový apartmán
Cena za apartmán 1.200,-Kč/noc

Vybavení

Kuchyň
Kompletně zařízená kuchyňka
Soc. zařízení
Koupelna - sprchový kout, WC
Topení
Ustřední vytápění
Dětské hřištěInternet/WifiTV

venkovní posezení, gril, vířivka, sauna, houpačky, dětské hřiště, stolní tenis.

Okolí a výlety

Okolí je přímo stvořené pro cykloturistiku a turistiku různé náročnosti, od výletů s dětmi po náročné trasy na horských kolech. Trasy Vás mohou zavést například na Svatou Trojici, Severomoravskou chatu, zříceninu Nového hradu nad obcí Bohdíkov a nebo do náročných terénů v okolí Králického Sněžníku. Dominantou a častým místem turistických výletů je samozřejmě vrchol Králického Sněžníku. Pro výstup je možno zvolit několik tras – přes Staré Město pod Sněžníkem, také přes obec Dolní Morava, nově se nabízí možnost méně náročného výstupu při použití lanovky k zbrusu nové chatě Slaměnka. Mezi další zajímavosti v okolí patří horské středisko Dolní Morava s možností aktivního vyžití nejen v zimním období, Králická pevnostní oblast s Vojenským muzeem Prostřední Lipka (4 km), tvrz Hůrka (4 km), pevnost Bouda, dělostřelecká tvrz Těchonín, dále zámek v Žamberku, hrad v Litici nad Orlicí, historické jádro města Jablonné na Orlicí, barokní zámek a Muzeum řemesel v Letohradě, zámek, ruční papírna a lá

Okolní chaty

Chata Rossa

Dolní Morava
Max. 10 osob
400 Kč/os./den 2 km
Chata Rossa

Chalupa Hedeč

Dolní Hedeč
Max. 12 osob
14000 Kč/objekt/týden 3.6 km
Chalupa Hedeč

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.