Ubytování Louňovice pod Blaníkem, Louňovice pod Blaníkem

Adresa: Louňovice pod Blaníkem, okr. Benešov, Trasa>
Kraj/Oblast: Středočeský kraj, Orlík, Slapy, Kutná Hora
Nadm. výška: 400m
Kapacita: 10 osob, 3 pokoje
2x 4L pokoj + 2x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Blaník se nachází ve středu malé obce Libouň, nedaleko bájné hory Blaník (3 km). Chalupa s kapacitou 10 osob a s obytnou částí 3+1, má dvě ložnice, ve společenské místnosti je rozkládací gauč, vybavená kuchyň, dvě koupelny a 2 WC. Za chalupou je velká zahrada se třemi zatravněnými hřišti vhodnými na sportovní aktivity, dále místnost na stolní tenis, odpočinková místnost, altán a krb, dětské pískoviště, brouzdaliště, krytý bazén 5,5 x 3,5, solární sprcha. Se zahradou sousedí místní rybník Strašík. Prostředí je vhodné jak pro rodinné rekreace tak malé sportovní soustředění a nabízí krátkodobé i dlouhodobé ubytování a pobyty kdykoliv během roku v příjemném prostředí Podblanického venkova.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.ubytovani-blanik.cz

Ceník

rezervace / dotaz

1400 Kč / objekt / týden
2000 Kč / objekt / den
350 Kč / osobu / den

Víkendový pobyt pátek až neděle 5000,-

Vybavení

Kuchyň
kompletně vybavená kuchyně, plynový sporák s elektrickou troubou, dvouřez s teplou vodou, veškeré vybavení je k dispozici, talíře, hrnky, příbory.
Soc. zařízení
2x koupelna/1x sprchový kout, 1x rohová vana, 2x WC
Topení
V chalupě je plynové topení,

Okolí a výlety

V nedaleké obci Louňovice pod Blaníkem jsou tři restaurace, zámek, infocentrum a také muzeum se stálou expozicí nejstarších dějin Podblanicka. Ve městě Vlašim (10 km) se nachází zámek spolu s muzeem s unikátní expozicí sportovního a loveckého střelectví. Okolní zámky jsou například v Jemništi nebo v Konopišti a nedaleko je i zřícenina Hradu Šelemberk (10 km). Praha nedohled. Okolní cíle nezklamou v žádné roční době.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.