Ubytování Kuklík, Kuklík

Adresa: Kuklík , Kuklík 45, okr. Žďár nad Sázavou, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 620m
Kapacita: 10 osob, 3 pokoje
2x 4L pokoj + 2x lůžko v obýv. pokoji
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování Kuklík nabízí celoroční ubytování v rekreačním domku v obci Kuklík v CHKO Žďárské vrchy. Domek je situován v atraktivním klidném zákoutí na louce u lesa v údolí Bílého potoka na rozsáhlém soukromém pozemku s kapacitou 10 osob. V přízemí se nachází plně vybavená kuchyň s jídelnou, obývací pokoj s krbem, TV a s 2 lůžky, koupelna s WC a samostatné WC. V podkroví jsou dvě ložnice po 4 lůžkách a na přilehlé zahradě je venkovní ohniště, žulový gril, zahradní nábytek, nadzemní bazén, pískoviště, houpačka hřiště na míčové hry s volejbalovou sítí. Domek se nachází v klidném a nerušeném prostředí, je obklopen krásnou přírodou a lesy s možností sběru hub a lesních plodů nebo vycházek do okolí. V létě je okolí ideální pro pěší turistika a cykloturistika po značených trasách, v zimě možnost běžeckého i sjezdového lyžování.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.kuklik45.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
250 Kč / osobu / den

Hlavní prázdniny 250,- Kč / os. /noc, víkend 300,- Kč / os. / noc. Týdenní pobyt mimo hlavní prázdniny 250,- Kč /os. / noc.
Ceny platí při obsazení chalupy 10 osobami .
Silvestrovský týden cena za chalupu 16000,- Kč. Při ubytování menšího počtu osob cenu kalkulujeme individuálně.

Vybavení

Kuchyň
Kompletně vybavená kuchyň - elektrický sporák, kamna na pevná paliva, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice, jídelní kout.
Soc. zařízení
Koupelna s vanou a WC. Samostatné WC.
Topení
Objekt je vytápěn krbovou vložkou a elektrickými přímotopy..
BazénDětské hřištěTV

Zahradní nábytek, slunečník, ohniště s žulovým grilem, dětská houpačka, pískoviště, travnaté hřiště se sítí, nadzemní bazén.

Okolí a výlety

Nejbližší přírodní koupání je v rybnících Medlov, Sykovec, Milovy, vše ve vzdálenosti do 5 km, o něco dál se nachází Pilská nádrž a Velké Dářko.Nejbližší golfový klub je ve 12 km vzdálené Svratce. V zimě se v bezprostředním okolí nachází kvalitně upravené běžecké tratě. Ve vzdálenosti od 5 km jsou v okolí sjezdovky Věcov, Nový Jimramov, Vysočina aréna Nové Město na Moravě (10 km) s lyžařskou školou, Svratka (12 km), nově upravené a prodloužené sjezdovky Hlinsko (28 km). Z historických památek stojí za zmínku zámek a galerie v Novém Městě na Moravě, poutní kostel sv. Jana Nepomuckého Zelená Hora ve Žďáře nad Sázavou, hrady Pernštejn Svojanov nebo westernové městečko ve Zvoli, pohádková vesnička Podlesí, Peklo u Hlinska

Okolní chaty

Chalupa Památka

Daňkovice - Sněžné
Max. 12 osob
20000 Kč/objekt/týden 3.8 km
Chalupa Památka

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.