Ubytování Kout na Šumavě, Kout na Šumavě

Adresa: Kout na Šumavě, Kout na Šumavě 301, okr. Domažlice, Trasa>
Kraj/Oblast: Plzeňský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 440m
Kapacita: 8 osob, 3 pokoje
2x 2L a 1x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa U Koukolíka se nachází v obci Kout na Šumavě, 8 km od Domažlic, na rozhraní Šumavy a Českého lesa nedaleko Všerubského průsmyku. Chalupa poskytuje ubytování ve třech světnicích, dohromady pro osm osob. Dále v chalupě naleznete koupelnu s WC, kompletně vybavenou kuchyňku s kachlovými kamny a jídelním koutem. U stavení je velký dvůr, na kterém je možné parkovat a na zápraží lze příjemně posedět nebo využít malý zahradní gril a ohniště. Pro děti je v těsném sousedství dětské hřiště. Okolí nabízí velké možnosti procházek, výletů ať už autem nebo na kole.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.ubytovanikoutnasumave.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
200 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
kuchyňská linka s dřezem, studená a teplá voda, elektrický dvouvařič, mikrovlná trouba, varná konvice, sada nádobí, jídelní stoly a židle
Soc. zařízení
jedna koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, WC
Topení
elekrický přímotop

Okolí a výlety

V blízkosti chalupy se nachází několik koupališť: centrum vodní zábavy a koupaliště Na Hájovně Kdyně (1 km), plavecký bazén v Domažllicích (8 km), přírodní koupaliště Lomeček (2 km), Stanětice nebo Oprechtice. Vyznavači golfu mohou navštívit Klenčí pod Čerchovem, Furth (SRN) nebo Liščí. Oblast je protkána sítí cyklostezek, které vedou i do SRN, nedaleko je hraniční přechod Všeruby - Eschlkam. Mezi další zajímavosti v okolí patří město Domažlice a v něm Chodský hrad, Muzeum Jindřicha Jindřicha nebo věž s rozhlednou na náměstí, dále vrch Čerchov, zámek Horšovský Týn, hradní zřícenina Rýzmber nebo rozhledna nad Kdyní Koráb.

Okolní chaty

Chata Zach

Zelená Lhota
Max. 21 osob
28000 Kč/objekt/týden 21 km
Chata Zach

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.