Ubytování Brušovec, Herálec

Adresa: Herálec, Brušovec, okr. Žďár nad Sázavou, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 700m
Kapacita: 16 osob, 4 pokoje
1x 2L, 2x 4L a 1x 6L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Na Kolářce stojí na samotě u lesa přibližně 2 km od obce Herálec pod Žákovou horou v místní části Brušovec a nabízí ubytování až pro 16 osob. Součástí chalupy jsou 4 pokoje se samostatným sociálním zařízením a společnou plně vybavenou kuchyní s jídelnou. Ve třech pokojích je možnost topení v krbových kamnech. Na oploceném travnatém pozemku je posezení a přímo za chalupou se nachází rozlehlé lesy vhodné pro houbaření. Tato oblast je vhodná pro milovníky pěší turistiky, cykloturistiky, běžeckého i sjezdového lyžování. Dále je zde možnost využít golfové hřiště ve Svratce vzdálené 7 km. Dále přírodní rezervace Čtyři palice, největší rybník Českomoravské vrchoviny Velké Dářko, v současné době je centrem rekreace a vodních sportů.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.brusovec.unas.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
300 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Společná kuchyň je vybavena ledničkou, mikrovlnkou, el. sporákem, kávovarem, rychlovarnou konvicí a běžným nádobím.
Soc. zařízení
4xWC, 4xkoupelna (sprchový kout)
Topení
ustřední topení + kachlová kamna. Ve třech pokojích možnost topení v krbových kamnech

Okolí a výlety

Z okolních míst je zajímavé: Devět skal je nejvyšší vrcholek Žďárských vrchů a druhým nejvyšším vrcholem celé oblasti Českomoravské vrchoviny (po Javořici). Nalézá se 3 km jihozápadně od obce Křižánky a 4,5 km jižně od města Svratka a na jeho vrcholku je vytvořen skalní labyrint ze tří dlouhých hřebenů s devíti věžemi a tři malé věžičky, dále prales na Žákově hoře, hrad Pernštejn nebo poutní kostel sv.Jana Nepomuckého na Zelené hoře ve Žďáře nad Sázavou.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 24.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.