Šumavská chalupa, Stožec

Adresa: Stožec, Dobrá 29, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 760m
Kapacita: 23 osob, 7 pokojů
2x 2L, 1x 3L a 4x 4L apartmán
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Šumavská chata je penzionem rodinného typu a nachází se v malé osadě Dobrá, která je zařazena na seznamu kulturních památek a leží v první zóně Národního parku Šumava. Chata stojí nedaleko soutoku Teplé a Studené Vltavy. Je vhodná pro aktivně založené jedince, jelikož je tady neustále co podnikat. Kapacita ubytování je 23 osob v 7 vybavených apartmánech. Chalupa je postavena nedaleko soutoku Teplé a Studené Vltavy. V blízkosti je nově zrekonstruovaná rozhledna, Stožecká skála a spousta možností ke koupání. Je to perfektní místo k turistice, cykloturistice, zimním sportům, houbaření a rybaření.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.sumavskachalupa.eu

Ceník

rezervace / dotaz

5000 Kč / objekt / týden
720 Kč / objekt / den
350 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
v apartmánech plně vybavená kuchyň
Soc. zařízení
v každém apartmánu koupelna s WC
Topení
ano

Okolí a výlety

V blízkém okolí je plno kulturních a přírodních zajímavostí. Za zmínku stojí zámky Vimperk, Kratochvíle, Český Krumlov, Hluboká nad Vltavou, muzeum ve Volarech, Česckých Budějovicích, Prachaticích, Českém Krumlově, zimní stadion ve Vimperku, Lipenská přehrada, Boubínský prales, Prachatice, Schwarzenberský kanál, Soumarský most a Libínská rozhledna.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.