Privát Škrdlovice, Škrdlovice

Adresa: Škrdlovice, Škrdlovice 244, okr. Žďár nad Sázavou, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 560m
Kapacita: 8 osob, 3 pokoje
2x 3L pokoj + 2x přistýlka v obýv. pokoji
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Privát Zlatnice nabízí ubytování v obci Škrdlovice v oblasti krásné přírody CHKO Žďárské vrchy a nedaleko rybníka Velké Dářko. Kapacita nově zrekonstruovaného domu je 8 osob + dětská postýlka. V přízemí se nachází kompletně vybavená kuchyň s jídelnou, obývací pokoj s TV, pro děti přebalovací podložka, dětská jídelní stolička, dále koupelna s automatickou pračkou a samostatné WC a místnost na uložení kol nebo lyží. V podkroví je jeden 4 lůžkový pokoj a dva pokoje 2 lůžkové, také sprcha a WC. Objekt je vytápěný plynovým kotlem a je možnost parkování u objektu. Na oplocené zahradě s krytým posezením a venkovním krbem si vyhrají děti na pískovišti a trampolíně. Okolí využijí zejména rodiny s dětmi díky nedalekému rybníku Velké Dářko, který je dost mělký a v zimě zejména vyznavači běžeckého lyžování.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.privat-skrdlovice.cz

Ceník

rezervace / dotaz

9000 Kč / objekt / týden
1290 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kompletně vybavená kuchyň, varná deska, trouba, myčka nádobí, mikrovlnka, varná konvice, toustovač, topinkovač, lednice s mrazákem
Soc. zařízení
Přízemí - koupelna - sprcha, vana, umyvadlo. Samostatné wc.
Podkroví - sprcha, wc, umyvadlo.
Topení
Privát je vytápěný plynovým kotlem.

Okolí a výlety

Krajina Žďárské vrchy je protkána stovkami kilometrů turistických tras vhodných i pro výlety na kole. Kromě Velkého Dářka se v okolí nachází i další koupaliště: koupaliště Sázava, Milovský rybník, Pilská nádrž nebo malebný rybník Sykovec. Pro pěší turistiku je ideální naučná stezka Velké Dářko s patnácti informačními zastávkami v délce 12 km prochází vesměs lesními úseky a je vedena po rovině, což je zde v hornatých Žďárských vrších opravdu vzácnost. V zimě milovníci bežkování ocení rozsáhlé běžkařské tratě v okolí Žďáru nad Sázavou.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 26.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.