Prázdninový dům Majdalenka, Studené u Jablonného nad Orlicí

Adresa: Studené u Jablonného nad Orlicí, Studené u Jablonného nad Orlicí.17
okr. Ústí nad Orlicí, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 580m
Kapacita: 8 osob, 3 pokoje
3x 2L pokoj + přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Stylová chalupa Majdalenka nabízející Komfortní ubytování v poloroubeném domě se nachází v obci Studené u Jablonného nad Orlicí. Dům je nově postaven podle historické předlohy tak, aby zapadal do zdejšího prostředí. Je ideálním místem odpočinku pro rodiny s dětmi a alergiky. Chalupa je vhodná pro ubytování 2-8 osob včetně přistýlky. Interiér je vybaven dřevěným nábytkem, který dodává domu romantický vesnický charakter. Dům je plně vybaven, k dispozici je mimo jiné dětská postýlka, židle a spousta dřevěných hraček. Objekt stojí na svahu, s krásným výhledem na okolní krajinu. Všude kolem jsou louky a ovocné stromy, nedaleko je les.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.majdalenka.com

Ceník

rezervace / dotaz

14340 Kč / objekt / týden
2050 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
komfortně vybavená kuchyně troubou, varnou deskou, mikrovlnou troubou, kávovarem a dalšími potřebnými předměty pro přípravu jídel
Soc. zařízení
Koupelna vznikla na místě původní ložnice - je tedy velice prostorná, útulná a je tím správným místem pro Vaši vonnou koupel. Dominuje jí volně stojící vana na nožkách a dvě stylová umyvadla. Plocha pod vašima nohama je vyhřívána podlahovým topením.
Topení
Vytápění je zajištěno elektrickými přímotopy s nastavitelnou teplotou. V koupelně je topení podlahové a sušení ručníků je zajištěno topným žebříkem.

Okolí a výlety

Navštívit můžete například Sportareál České Petrovice (6 km), pevnost Bouda (6 km), raně barokní zámek Letohrad (7 km), rozhlednu Suchý Vrch (8 km), zámek Žamberk (9 km), skiareál Čenkovice (10 km) nebo Ski - Dlouhoňovice (11 km).

Okolní chaty

Chata Brigita

Pastviny
Max. 8 osob
8400 Kč/objekt/týden 2.2 km
Chata Brigita

Rezervace / dotaz

např. 20.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.