Penzion Stará hračkárna, Český Jiřetín

Adresa: Český Jiřetín, Český Jiřetín 20, okr. Most, Trasa>
Kraj/Oblast: Ústecký kraj, Krušné hory
Nadm. výška: 725m
Kapacita: 21 osob, 6 pokojů
Přízemí :1x 4 lůžka, 1x 2 lůžka + možnost 1 přistýlky
1. patro: 1x 4 lůžka, 1x 4 lůžka + možnost 1 přistýlky
Podkroví: 1 x 2 lůžka, 1 x 2 lůžka + možnost 1 přistýlky
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Rodinný penzion se nachází v obci Český Jiřetín na hranicích s Německem. V domě se nachází 6 studií ("garsonek") s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. V samostatném domku je pak prostorná společenská místnost s kuchyní a krbovými kamny. V areálu najdete ohniště, griloviště a dětské hřiště. K uložení sportovního náčiní slouží "kolárna" a lyžárna se sušákem na boty. K relaxaci slouží infrasauna. V létě cyklisté mohou využít řadu cyklostezek jak na silnici, tak terénu. Krásná příroda láká k toulkám po lesích a loukách. V zimě jsou připravené upravené běžecké tratě a 3 sjezdovky, z nichž 1 je uměle zasněžována. K výletům vybízí také zajímavá místa na německé straně hranice.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www starahrackarna.cz

Ceník

rezervace / dotaz

44000 Kč / objekt / týden
6300 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

V ceně není zahrnuta spotřeba elektrické energie a vody a místní poplatky. Výše spotřeby energií se liší podle ročního období a počasí.

Vybavení

Kuchyň
7 kuchyní se sklokeramickou deskou, lednicí, mikrovlnnou troubou, potřebným nádobím, ve společné kuchyni elektrický sporák
Soc. zařízení
6 x koupelna se sprchou a toaletou, 1 x společná toaleta
Topení
elektrické přímotopy, ve společenské místnosti krbová kamna na dřevo
Dětské hřištěInternet/WifiTV

dřevěná terasa s posezením, ohniště, griloviště, dětské hřiště, pískoviště, louka na hraní, "kolárna", lyžárna se sušákem na boty, infrasauna

Okolí a výlety

Dům se nachází nedaleko Flájské přehrady na hranicích s Německem. V okolí je vhodné především pro sportovní aktivity a relaxaci. V létě je možné využít řadu cyklostezek jak ne české, tak na německé straně hranice. Stejně tak řadu turistických tras. Do kraje se můžete podívat z rozhledny Jeřabina. Děti si určitě užijí letní bobovou dráhu s hřištěm na Klínech nebo v německém Seiffenu. V zimě je v okolí řada upravovaných běžeckých tras. Přímo v obci 3 sjezdovky, z nichž 1 je uměle zasněžovaná. Po zimních loukách se můžete projít a užít si zimné přírodu na sněžnicích.

Okolní chaty

Byty Tyršovka

Klášterec nad Ohří
Max. 30 osob
170 Kč/os./den 13 km
Byty Tyršovka

Rezervace / dotaz

např. 23.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.