Penzion Hodky, Hodky

Adresa: Hodky, Hodky 29, okr. Liberec, Trasa>
Kraj/Oblast: Liberecký kraj, Jizerské hory
Nadm. výška: 600m
Kapacita: 21 osob, 13 pokojů
Penzion je rozdělen do 4 apartmánů s vlastními koupelnami a wc. V prvním patře jsou tři apartmány a v druhém patře je jeden apartmán. V přízemí je společná velká kuchyň a jídelna se slunnou terasou.
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Penzion Hodky nabízí krásné ubytování na jižní straně Ještědu. V penzionu naleznete 21 lůžek, z čehož je jedna přistýlka pro dvě osoby. Součástí je herna, která je vybavena biliárovým stolem, fotbálkem a šipkami. Je zde velký společenský sál, kde je jídelna a bar. Pokud rádi vaříte, nabízíme profesionálně zařízenou kuchyni, kde naleznete plynový i indukční sporák, kontaktní gril, velkou fritézu a myčku. Je zde krásná slunná terasa, kde jsou dva stoly s lavicemi, markýza a velký plynový gril. Za poplatek můžeme zapůjčit pípu na pivo či speciální gril na točení kýty či malého selátka. Přímo v domě lze uskladnit bezproblémů 21 kol (bezbariérový přístup), nebo zimní vybavení. Nedaleko se nachází lyžařský areál na Ještědu, kde funguje také noční lyžování na sjezdovce o délce 1500m. V létě je možné vyrazit na golf, minigolf na blízké golfové hřiště nebo na tenisové kurty, které jsou přímo v obci. Kousek od penzionu je nově zrekonstruované obecní koupaliště. V okolí naleznete množství cyklotras či hradů. Součástí zahrady je velké pískoviště a ohniště. Objekt je možné použít i pro oslavy narozenin, výročí či svatby.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.:

Ceník

rezervace / dotaz

35000 Kč / objekt / týden
7000 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Uvedené ceny jsou uvedené v zimní sezóně. V letní sezóně je cena 6000 Kč na den a 33000 Kč na týden. Minimální doba pronájmu je 2 dny.

Vybavení

Kuchyň
plynový sporák, indukční sporák, toustovač, topinkovač, kontaktní gril, fritéza, kávovar, mixér
Soc. zařízení
7 x WC, 4x koupelna
Topení
V penzionu se topí tepelným čerpadlem, pro zpříjemnění večera si můžete zatopit v krbu v jídelně.
Internet/WifiPes

slunná terasa s markízou, plynový gril, pískoviště, ohniště

Okolí a výlety

Nedaleko penzionu se nachází lyžařský areál na Ještědu, kde funguje také noční lyžování na sjezdovce o délce 1500m. V létě je možné vyrazit na golf, minigolf na blízké golfové hřiště nebo na tenisové kurty, které jsou přímo v obci. Kousek od penzionu je nově zrekonstruované obecní koupaliště. V okolí naleznete množství cyklotras či hradů.

Okolní chaty

Apartmán 407

Janov nad Nisou
Max. 4 osob
3850 Kč/objekt/týden 16 km
Apartmán 407

Rezervace / dotaz

např. 19.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.