Domek Pod lipou, Škrdlovice

Adresa: Škrdlovice, Škrdlovice 267, okr. Žďár nad Sázavou, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 560m
Kapacita: 8 osob, 3 pokoje
2x 3L pokoj + 2x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Rekreační Domek Pod Lipou je postaven ve vesnici Škrdlovice, 8 km severně od Žďáru nad Sázavou v CHKO Žďárské vrchy na Českomoravské vrchovině. Vybavení domku je 8 lůžek a součástí je obývací pokoj s TV kamny a jídelním stolem, samostatná a plně vybavená kuchyně, 2 pokoje, koupelna a 2 samostatné WC. Celá chalupa je vytápěna el. přímotopy a vnitřními kamny. Garáž slouží i jako úschovna a lyží, kol. V přilehlé zahradě je posezení u ohniště s grilem, děti si mohou hrát na pískovišti a na houpačkách a domácí mazlíčci jsou vítáni. Zdejší okolí je ideální k podnikání různých výletů do přírody a k jiným zajímavostem s rodinou s dětmi. Jsou zde výborné podmínky pro cykloturistiku, turistiku a houbaření. V obci je dobře vybavený obchod s potravinami, pošta a dostatečné množství kvalitních restaurací.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.ubytovani-skrdlovice.cz

Ceník

rezervace / dotaz

10000 Kč / objekt / týden
2000 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

10.000,-/týden (mimo letní sezónu)
15.000,-/týden (v letní sezóně)

Vybavení

Kuchyň
Kuchyně je samostatná, vybavena ledničkou s mrazničkou, el. sporákem, el. troubou, rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou, nádobím aj.
Soc. zařízení
2x samostatné WC.
Koupelna je vybavena vanou i sprchovým koutem.
Topení
Celý domek je vytápěn el. přímotopy a vnitřními kamny. Ohřev vody el. bojlerem.

Okolí a výlety

200 m od domku jsou tenisové kurty, kuželky a děti si mohou hrát na pískovišti, skluzavce a dětské lanovce. Nedaleko vesnice se nachází rekreační rybník Velké Dářko (asi 1 km). V létě je okolí ideální pro cykloturisty, díky nádhernému kopcovitému terénu. V krajském městě Jihlava je nově vytvořené venkovní i kryté koupaliště, dále ZOO a katakomby. V zimě si zde přijdou na své vyznavači běžek a 15 km od obce je sjezdovka Harusák u Nového Města na Moravě a také sjezdovka u Hlinska.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.