Chaty Oaza, Trojanovice

Adresa: Trojanovice, Trojanovice 720, okr. Nový Jičín, Trasa>
Kraj/Oblast: Moravskoslezský kraj, Beskydy a Valašsko
Nadm. výška: 600m
Kapacita: 48 osob, 9 pokojů
3 x 4 lůžková chata
3 x 5 lůžková chata
2 x 7 lůžková chata
1 x 8 lůžková chata
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování nabízíme v chatách od 4 do 8 osob. Každá chata má vlastní vybavenou kuchyň ( nádobí, rychlovarná konvice, vařič, lednici), sociální zařízení, sprchu, lokální vytápění (celoroční provoz). Topení je plynové, nebo elektrické .Krb ( krbová kamna jsou na chatách pro 5,7 nebo 8 osob : dle velikosti chaty). V areálu venkovní vířivka (vstup dle ceníku)
Kompletně vybavené srubové chaty pro 4,5,7 nebo 8 osob. Vybavené kuchyně, sociální zařízení, TV, lokální vytápění, dle velikosti chaty krbová kamna.
Chaty jsou samostatně umístěné s venkovním posezením a soukromím. Chaty jsou chráněny vzrostlými stromy. Areál je vhodný pro rodiny s dětmi. K dispozici jsou volejbalové hřiště, stolní tenis, ruské kuželky, trampolína, v létě bazén. Ohniště, možnost zapůjčení grilu k chatě. Dále skluzavky, pískoviště, houpačky. aj.

V zimě jsou chaty vytápěné plynem, nebo elektřinou, dle velikosti chaty. Romantiku pobytu navozují také krbová kamna. Při nástupu jsou chaty pro hosty připravené vytopené na cca 20 stupňů. Vytápění chat je dle představ hostů. Ideální dovolená nejen pro prázdniny. Free Wifi v areálu zdarma. Možné ubytování se psem.
Restaurace s celodenním stravováním a vyhlášenou kuchyní je cca 7 minut pěšky od areálu chat, Restaurace U Kociána.
Areál pod Pustevnami , k lanovce na Pustevny je to cca 15 minut pěšky. Není potřeba parkovat na centrálním parkovišti u hotelu Ráztoka. Na Pustevny je možné vyjít pěšky po značených turistických trasách.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.penzionbabicka.cz

Ceník

rezervace / dotaz

7000 Kč / objekt / týden
1400 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Chata 4 lůžková / 7 nocí 7 000 Kč // letní prázdniny pouze 7 nocí 10 800 Kč
Mimo letní prázdniny pobyt od dvou nocí, cena noc 1400 Kč ( 3 chaty )
Chata 5 lůžková / 7 nocí 8500 Kč // letní prázdniny pouze 7 nocí 13500 Kč
Mimo letní prázdniny pobyt od dvou nocí cena noc 1750 Kč .
Chata 7 lůžková / 7 nocí 10290 Kč // letní prázdniny pouze 7 nocí 15 500 Kč
Mimo letní prázdniny pobyt od dvou nocí, cena noc 2100 Kč ( dvě chaty )
Chata 8 lůžková / 7 nocí 11760

Vybavení

Kuchyň
Lednice, varná konvice, nádobí, vařič.
Soc. zařízení
WC, sprchový kout
Topení
Lokální elektrické, nebo plynové dle velikosti chaty. Krbová kamna chata od 5 lůžek.
BazénDětské hřištěInternet/WifiTVPes

venkovní vířivka, letní prázdniny bazén, trampolína, ohniště gril, stolní tenis, kuželky, koloběžky, skibus.

Okolí a výlety

Jedno z nejkrásnějších míst, na jaké můžete při putování po Beskydech narazit je horské sedlo Pustevny s dřevěnými stavbami architekta Jurkoviče. Kroky návštěvníků této oblasti Beskyd dále směřují k hoře Radhošť s legendární sochou slovanského boha Radegasta.

Snad nejznámější v okolí je Skanzen v Rožnově pod Radhoštěm. Ve Valašském muzeu v přírodě se kona jí každoročně slavnosti a téměř každý víkend se zde pořádají jarmarky, kulturní vystoupení či výstavy.Město Štramberk, jehož historie sahá až do 14. století je pro svou malebnost a unikátní soubor lidové architektury nazýván "Moravským Betlémem". Městu i okolí vévodí zřícenina hradu Štramberk s válcovou věží zvanou "Trúba" a v těsné blízkosti se nachází známá jeskyně Šipka, proslulá nálezem čelisti neandrtálského člověka.

Ve zcela unikátním Technickém muzeu v Kopřivnici je zachycena téměř stopadesátiletá historie automobilky Tatra od doby, kdy byl roku 1897 vyroben první automobil v Rakousku - Uhersku,

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.