Chata Zlatý Dub, Červená Voda

Adresa: Červená Voda, Červená Voda 595, okr. Ústí nad Orlicí, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 540m
Kapacita: 16 osob, 6 pokojů
Chata má kapacitu 16 lůžek a dvě dětské postýlky. Chata se skládá ze dvou totožných apartmánů, oddělených protihlukovou stěnou. Každý z nich má v podkrovní části 1 dvoulůžkový pokoj a 2 třílůžkové pokoje. Každý pokoj je vybaven skříní a komodou. S ohledem na soukromí jsou všechny pokoje neprůchozí.
Každý klient má na lůžku nachystaný ručník a osušku (zdarma).
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Stylová novostavba s nadstandardním vybavením zaměřeným pro rodiny s malými dětmi se nachází v obci Červená Voda na pomezí Orlických a Jesenických hor. Ideální místo pro letní i zimní dovolenou. V objektu jsou dva totožné apartmány s vlastním vchodem, zahradou, terasou a balkónem. Každý apartmán má v přízemí vstupní halu, technickou místnost, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, kuchyni s jídelnou a obývací místnost se vstupem na terasu. Schodiště jsou vybavena dětskými bezpečnostními brankami v horní i dolní části. V podkroví se nachází 1x dvoulůžkový a 2x třílůžkový pokoj, vstup na balkón a toaleta. Menší skupiny (do 8 osob) si mohou pronajmout jeden apartmán. Větší skupiny (do 16 osob) si mohou pronajmout celou chatu (oba dva apartmány). Pokud si pronajmete celou chatu, můžete procházet mezi apartmány ve vnitřních prostorách chaty uzamykatelnými posuvnými dveřmi v chodbě. K dispozici je i nová zděná garáž 5x3m, která je u pozemku chaty a slouží jako úložný prostor pro Vaše sportovní vybavení. Garáž je vybavena i spirálovým stojanem na kola. Parkování přímo na vlastním pozemku pro 6 - 8 osobních aut. V zimní sezóně jistě oceníte vysoušeče bot a rozměrný 5patrový botník umístěný ve vstupní místnosti.  Každý apartmán má LCD + satelit s širokou nabídkou filmových, sportovních, dokumentárních a dětských programů, internet (WiFi) zdarma,rádio/CD/MP3+USB/SD přehrávač, Xbox 360 Kinect 20 GB+hry. Vybavení zahrady v letní sezóně - dřevěný nábytek na terase pro 16 osob + 2 slunečníky, ohniště s roštem a žulovým grilovacím kamenem, opékací vidlice na buřty, nerezový kotlík na trojnožce, lavičky kolem ohniště pro 16 osob, suché a nařezané dřevo, trampolína, nadzemní bazén, stolní tenis, pískoviště a hračky, dětský zahradní dřevěný domeček s kuchyňkou a polštářky na sezení, skluzavka, 2x houpačka pro děti, 1x houpačka pro dospělé s nosností až 100 kg, dětský bazén, šlapací auto, míče na fotbal, basketbal a rugby, badminton, rakety na tenis, frisbee atd.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.:

Ceník

rezervace / dotaz

14400 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Cena za týden mimo sezónu 14 400 Kč.
Cena za týden v letní sezóně 24 400 Kč.
Cena za týden v zimní sezóně 19 000 Kč.
Cena za týden o jarních prázdninách 22 600 Kč.
Cena za víkend mimo sezónu 9 900 Kč.

+ spotřeba elektrické energie, vody a rekrační poplatek obci.

Vybavení

Kuchyň
Kuchyň je plně vybavená k vaření i stolování - sporák, sklokeramická deska, myčka na nádobí, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, mixér, toustovač, velký stůl a židle pro 8 osob.
Dostatek talířů, misek, příborů a sklenic
Soc. zařízení
Každý apartmán nabízí v přízemní části koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.
Druhá toaleta se nachází v podkroví.
Pro rodiny s malými dětmi je chata vybavena vaničkou.
Utěrky a toaletní papír jsou v ceně za pobyt.
Topení
Elektrické vytápění - chata je nová, s výbornou termoizolací, spotřeba energie je tedy i v zimním období minimální.
BazénDětské hřištěInternet/WifiTV

V obci a okolí je řada restaurací a pohostinství. Nejbližší pohostinství 400 m. Vinárna a vinotéka 600 m. Restaurace Na Čertovce 2 km. Restaurace U Čmeláků 2 km. Pizzeria Italyana - vlastní a vaří Italové 3 km (možnost dovozu na chatu). Obchod 500 m

Okolí a výlety

Okolí chaty je skvělé pro pěší turistiku, silniční a horská kola, lyžování, snowboarding, paragliding, rybolov, houbaření, sběr lesních plodů a mnoho dalších aktivit. Cyklostezka (Červená Voda - Králíky) s délkou 4km začíná 300 metrů od chaty, kde určitě využijete in - line brusle, koloběžky, horská a silniční kola. Cyklostezka je v bezpečné vzdálenosti od silnice.
Ski centrum Šanov 1,3 km - s nočním lyžováním, půjčovna sněžných skútrů
Skipark Červená Voda - Mlýnický dvůr 4 km - vyhřívaná čtyřsedačka krytá bublinou, 2x nejdelší sjezdovka Orlických hor.
Ski Resort Dolní Morava 12 km - sjezdovka široká až 80 m, nejprudší černá sjezdovka v České Republice, sáňková dráha dlouhá 2,5 km, Ski areál Čenkovice 9 km, V blízkém okolí je 50 km velmi dobře udržovaných tratí pro běžky, Rozhledna na Křížové hoře, Rozhledna Suchý vrch, Tvrz Bouda, Tvrz Hůrka, Přírodní rezervace Kralický Sněžník s pramenem řeky Moravy, Přírodní rezervace Zemská brána a mnoho dalšího.

Okolní chaty

Chalupa Hedeč

Dolní Hedeč
Max. 12 osob
14000 Kč/objekt/týden 3.9 km
Chalupa Hedeč

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.