Chata Zach, Zelená Lhota

Adresa: Zelená Lhota , Zelená Lhota 107, okr. Klatovy, Trasa>
Kraj/Oblast: Plzeňský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 660m
Kapacita: 21 osob, 7 pokojů
2-3 L pokoje s přistýlkou
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata Zach se nachází v poklidném šumavském prostředí na svahu v obci Zelená Lhota, nedaleko Nýrské přehrady, na trase Klatovy - Nýrsko - Železná Ruda. K dispozici je ubytování pro 20 osob v několika ložnicích a každý pokoj má samostatné sociální zařízení. Přízemí chaty poskytuje dostatečné prostory pro relaxaci v oddychovém koutku, je zde umístěna snídaňová místnost, která přes den může měnit svoje určení přes prostor ke společenským hrám až po večerní zábavu. V suterénu je umístěna kompletně vybavená kuchyňka a na přilehlém oploceném pozemku je venkovní posezení, dětské hřiště a možnost parkování u objektu. Chata na Šumavě je ideální pro ty, kteří preferují ubytovací zařízení v soukromí, případně chtějí ubytování na dovolenou ve větší skupině a obsadí plnou kapacitu chaty.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.chatazach.cz

Ceník

rezervace / dotaz

28000 Kč / objekt / týden
4000 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
kompletně vybavená kuchyňka
Soc. zařízení
Každý pokoj má samostatné sociální zařízení.
Topení
ústřední topení

Okolí a výlety

Chata je ideální výchozí místo pro pěší, cyklistické a běžkařské výlety po Šumavě. Mezi nejzajímavější místa v okolí patří Zelená Lhota s kostelem sv. Wolfganga a milovníci přírody zamíří do Zelenské strže s protékajícím Zelenským potokem, dále údolní nádrž Nýrsko, která zásobuje pitnou vodou Domažlicko, Klatovsko a Plzeňsko, Národní park Šumava a chráněná oblast Šumava. I v zimě si přijdou na své milovníci sjezdového lyžování i běžeckých tratí. Na dosah je lyžařský areál Špičák a strojově upravované stopy Železnorudska, Špičáku a Hojsovy Stráže.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.