Chata Val, Val

Adresa: Val, okr. Tábor, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Jižní Čechy a Česká Kanada
Nadm. výška: 400m
Kapacita: 8 osob, 2 pokoje
Dva samostatné 4L apartmány s vlastním soc.zař+kuchyn
Provoz měsíce:
X
X
X
4
5
6
7
8
9
10
X
X

Chata je řešena jako dvě samostatné na sobě nezávislé jednotky (apartmány), každá pro 4 osoby. Každý apartmán se skládá verandy, obývací pokoj (rozkládací sedací soupravou na 2 lůžka, krbové kamna, vestavěná skříň, komoda, konferenční stolek ) propojen s kuchyní, jídelnou (jídelní stůl s 6 židlemi, vestavěná skříň), pokoj na spaní (palanda, vestavěná skříň) a sociální zařízení (WC, sprchový kout, umyvadlo) o celkové ploše cca 38 m2. V kuchyni dvouplotýnková varná deska, el. trouba, mikrovlnná trouba, lednička s mrazákem, varná konvice. Sociální zařízení: Koupelna se sprchovým koutem a WC. Voda užitková.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.:

Ceník

rezervace / dotaz

10000 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Letní sezóna: 10 000,- Kč / týden apartmán (4 osoby)
Mimosezóna: 8 000,- Kč / týden apartmán (4 osoby)
Letní sezóna: od 18.6 do 17.9.
Mimo sezóna: od 16.4 do 17.6 a od 18.9 do 15.10

Kauce činí 2000,- Kč a při bezškodním průběhu se při předávání objektu vrací zpět. V ceně pobytu - spotřeba el. energie do 50 kwh. V sezónním období se nastupuje na pobyt (pokud není dohodnut jiný postup) v sobotu ve 14 hod., odjezd je v sobotu mezi 10-11: 00 hod.

Vybavení

Kuchyň
kuchyňská linka,dvouplotýnková varná deska, el. trouba, mikrovlnná trouba, lednička s mrazákem, varná konvice
Soc. zařízení
sprchový kout, WC
Topení
krbová kamna
Dětské hřištěPes

ohniště s posezením společné pro obě jednotky, volejbalové hřiště, stůl na stolní tenis, koš na košíkovou a pískoviště, venkovní posezení pro každou jednotku.
Možnost parkování obytných aut

Okolí a výlety

Chata je vhodná pro klidnou rodinnou rekreaci a odpočinek v malebné přírodě Třeboňské pánve. Pro sportovní aktivitu je tato oblast velmi vyhledávána zvláště u cyklistů, rybářů, vodáků a turistů. V samotném zařízení se lze zabavit dalšími sportovními aktivitami jako volejbal, ruské kuželky, stolní tenis, badminton atd. Koupání lze v řece přímo v zařízení, nebo v nedaleké Vlkovské pískovně vzdálené 5 km. Z kulturních památek lze nabídnout: Lázeňské město Třeboň, zámek Červená Lhota, zámek Hluboká nad Vltavou, zámek Jindřichův Hradec, letecké a provaznické muzeum v Deštné, lovecký zámeček Ohrada se zoologickou zahradou Hluboká n. Vltavou.

Okolní chaty

Chata Bára

Val
Max. 20 osob
19990 Kč/objekt/týden 0 km
Chata Bára

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.