Chata Trnávka, Červená Řečice

Adresa: Červená Řečice, okr. Pelhřimov, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 520m
Kapacita: 7 osob, 3 pokoje
3x 2L pokoj + přistýlka
Provoz měsíce:
X
X
X
X
5
6
7
8
9
10
X
X

Pěkná rekreační chata Trnávka je postavena v malé chatové osadě 200 m od břehu vodní nádrže Želiv, která přehrazuje řeku Trnavu a vlévá se do vodní nádrže Želivka. Chata je vzdálena cca 15 km od Pelhřimova a Humpolce a součástí jsou 3 ložnice s celkem 7 lůžky, 2 koupelny a 2 WC, obývací pokoj s posezením, knihovnou, krbem, TV, vstupem na terasu a kompletně vybavená kuchyně. K dispozici je také neoplocený svažitý pozemek s příjemným zahradním posezením, zahradním krbem a slunečníkem. Vzhledem k příhodné poloze vodní nádrže je zde též k zapůjčení loďka a nádrž je také vhodná pro rybaření. V královském městě Pelhřimov se nachází Muzeum Vysočiny s expozicí historie Pelhřimovska, vyhlídková věž, galerie, malebné náměstí, Muzeum rekordů a kuriozit, expozice Zlaté české ručičky či Muzeum strašidel.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chata-trnavka.cz

Ceník

rezervace / dotaz

11500 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Mimo hlavní sezóny možnost ubytování i na víkend. V ceně není zahrnut rekreační a lázeňský poplatek (20,- Kč za osobu starší 18 let/den) a základní závěrečný úklid (stažení lůžkovin, vytření podlahy, umytí nádobí, vyluxování …), který můžete za doplatek 500,- Kč sjednat na místě při nástupu, či při objednávce pobytu.

Vybavení

Kuchyň
linka, el. sporák (sklokeramická varná deska) 4 plotny + trouba, MW trouba, překapávač, lednice
Soc. zařízení
Koupelna. 2x sprcha, umyvadlo, WC
Topení
Krbem

Okolí a výlety

Mezi významné pamětihodnosti města Humpolec patří například farní kostel svatého Mikuláše, hřbitovní kostel sv. Jana Nepomuckého, židovský hřbitov, Synagoga a asi 1 km od centra města se nachází zřícenina hradu Orlík. V nedaleké Červené Řečici je možné navštívit místní Zámeček a dominantou obce Želiv je premonstrátský klášter s kostelem, který tvoří skupina budov, jež byly postaveny v různých dobách – klášter, konvent, opatství, Trčkův hrad či renesanční dům, kde se nachází palírna.

Okolní chaty

Chata Brtná

Brtná
Max. 8 osob
10000 Kč/objekt/týden 1.6 km
Chata Brtná

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.