Chata Světluška a kemp, Hamry

Adresa: Hamry, Hamry 81, okr. Klatovy, Trasa>
Kraj/Oblast: Plzeňský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 582m
Kapacita: 29 osob, 8 pokojů
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata Světluška a kemp leží v krásném údolí řeky Úhlavy obklopena šumavskými hvozdy přímo na trasách turistických i cykloturistických stezek a v dosahu mnoha lyžařských středisek.

Chata prošla v roce 2023 rozsáhlou rekonstrukcí. V přízemí se nachází plně vybavená kuchyně s pivním zázemím (možnost dovézt si sud s pípou). Kuchyně je propojená s prostornou společenskou místností. V ní si můžete zatopit v kamnech, sledovat TV nebo hrát společenské hry. V přízemí se rovněž nachází dvě koupelny a samostatné WC. V patře se nachází 8 pokojů. 6 čtyřlůžkových, 1 třílůžkový a 1 dvoulůžkový. Na patře také máte k dispozici koupelnu s WC a samostatné WC. Samozřejmostí je prostorné parkoviště u chaty.

V letní sezóně nabízíme i ubytování v 5 chatkách, máme místo pro 2 karavany nebo obytné vozy a také pro stany. Součástí areálu je nově vybudované společné zázemí. V těsné blízkosti chatek se nachází WC, sprcha a zastřešená kuchyňka s posezením a ohništěm. Společná kuchyňka obsahuje vše potřebné pro vaření – lednici, el. dvouvařič, mikrovlnou troubu či varnou konvici. Najdete tu také nádobí a příbory. Parkování je možné na parkovišti. Rádi vás přivítáme i s vaším domácím mazlíčkem.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chatasvetluska.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
8460 Kč / objekt / den
292 Kč / osobu / den

V ceně je zahrnuto:
– pronájem celé chaty
– lůžkoviny a ručníky
– Wi-fi
– spotřeba el. a stočné
– parkování
– dřevo do kamen

V ceně není zahrnuto:
– v zimním období příplatek za topení 500,- Kč/noc
– místní poplatky 20,- Kč/noc dospělá osoba
– poplatek za domácího mazlíčka 100,- Kč/noc

Kauce je 5000,- Kč

Vybavení

Kuchyň
Kuchyně obsahuje vše potřebné pro vaření – lednice, sporák, varná deska, mikrovlnou troubu či varnou konvici. Najdete tu také nádobí a příbory.
Soc. zařízení
3x koupelna, 5x WC
Topení
Kamna na dřevo, jinak automatické.
Internet/WifiTVPes

TV, společenské hry

Okolí a výlety

V nedalekém okolí se nachází mnoho letních tak zimních sportovních aktivit. V zimní sezóně se především jedná o lyžařské sjezdovky, včetně velmi propracovaných běžeckých tras navazujících do sousedního nedalekého Německa. V jarním a letním období ocení turisté a cykloturisté bohaté značení horských cest jak pro pěší, tak upravené cykloturistické.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 18.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.