Chata Posudov, Posudov

Adresa: Posudov, okr. Český Krumlov, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 780m
Kapacita: 16 osob, 4 pokoje
4x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata u jezera Lipno se nachází cca 900 metrů od vody u obce Posudov, na okraji Národního parku Šumava.
Každá polovina dvouchaty k pronájmu je dispozičně řešena jako byt 3+1 o celkové ploše 80 m2 s verandou a balkonem, s vlastním vchodem. V přízemí každé poloviny se nachází veranda, předsíň, nová koupelna se sprchovým koutem, oddělené WC, plně vybavená nová kuchyň s plynovým sporákem, rychlovarnou konvicí a mikrovlnnou troubou, jídelní kout a prostorný obývák s TV a krbovými kamny. V podkroví každé poloviny chaty jsou dvě oddělené ložnice po čtyřech lůžkách,jedna z ložnic je velká, druhá malá, každá z ložnic má vchod na balkon. Každá polovina chaty poskytuje ubytování pro 8 osob.
Každá polovina dvouchaty má svůj vlastní pozemek s venkovním posezením s ohništěm a grilem na dřevěné uhlí. V letním období je k dispozici skákací trampolína o průměru 3 m.
Chata se nachází na velmi klidném místě, nesousedí s žádnými dalšími chatami a je proto ideálním místem pro klidnou rodinnou dovolenou.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.:

Ceník

rezervace / dotaz

20000 Kč / objekt / týden
2860 Kč / objekt / den
180 Kč / osobu / den

20000,- Kč za celou dvouchatu a týden pobytu o letních prázdninách
14000,- Kč za celou dvouchatu a týden pobytu mimo letní prázdniny

Vybavení

Kuchyň
Kuchyně je také kompletně nově zařízena a vybavena nádobím. Je zde plynový sporák, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice a lednice.
Soc. zařízení
Je zde nová koupelna včetně teplé vody, sprchovací kout a splachovací WC.
Topení
krbová kamna

dětské hřiště, skákací trampolína, gril na dřevěné uhlí, venkovní posezení

Okolí a výlety

Hned u chaty je možné nasednout na kola, či nazout si in-line brusle a vyrazit na výlet po okolí, ať již jen do Frymburka, či až do Lipna nad Vltavou, nebo na druhou stranu Lipna.
Vzdálenost chaty od městyse Frymburk je cca 4 km. Ve městě je možnost nákupů i sportovního a kulturního vyžití. Novinkou roku 2008 je aquapark ve zdejším Welness hotelu, kde se můžete vykoupat i za nepřízně počasí. Z Frymburku též jezdí přívoz na druhou stranu Lipna, kde je možné navštívit například zříceninu hradu Vítkův Kámen s rozhlednou. Pro příznivce turistiky je v okolí množství jak cyklo, in-line bruslařských, tak i pěších tras. Skvělé podmínky pro rybáře a houbaře snad ani není nutné zvlášť zmiňovat.

Okolní chaty

Chata Lipno

Frymburk
Max. 8 osob
9900 Kč/objekt/týden 0.9 km
Chata Lipno

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.