Chata pod sjezdovkou, Nové Hamry

Adresa: Nové Hamry, Blatenská 296, okr. Karlovy Vary, Trasa>
Kraj/Oblast: Karlovarský kraj, Krušné hory
Nadm. výška: 720m
Kapacita: 14 osob, 4 pokoje
1x 2L, 2x 4L, 1x 6L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata pod sjezdovkou se nachází v horské obci Nové Hamry v Krušných horách. Celková kapacita je až čtrnáct lůžek. Kuchyně v objektu je plně vybavena elektrospotřebiči - sporákem s troubou, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, nádobím a také příbory. Pro chvíle venkovní nepohody je připravena televize se satelitním příjmem programů a DVD přehrávač. Koupelna se sprchovým koutem. V objektu dvě WC. Pro uskladnění lyží je příhodným místem sklep, případně krytá veranda. U chaty malý pozemek s pergolou, posezením a grilem. Možnost parkování u objektu. Krásná horská krajina Krušných hor je jako stvořená pro cyklistiku, turistiku (vesnicku a její okolí lze poznat projitím 2 naučných stezek), houbaření. V obci funguje půjčovna lyžařského vybavení i kol, obchod, několik restaurací a lze navštívit krytý bazén, bungee trampolíny, krásné dětské hřiště. Výlety: rozhledna na Tisovském vrchu, Vlčí jámy a rozhledna na Blatenském vrchu, Ježíškova cesta atd.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chatapodsjezdovkou.ic.cz

Ceník

rezervace / dotaz

11200 Kč / objekt / týden
1600 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

K ceně se připočítává spotřeba energií.

Vybavení

Kuchyň
vybavení na vaření, elektrospotřebiče (sporák, trouba, rychlovarná konvice, mikrovlná trouba, nádoby na vaření + jídlo, příbory, hrníčky)
Soc. zařízení
2 WC - v mezipatře, v 1.patře
Koupelna - v přízemí - sprchový kout, umyvadlo
Topení
plynové topení

venkovní posezení - pergola, gril

Okolí a výlety

Nové Hamry, skály na Strašidlech v Horní Blatné, Svatoňské Skály, Holubí skály u Bludné, Pernink, Karlovy Vary, Františkovy lázně, Boží dar, Klínovec

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.