Chata Pelikán, Kouty nad Desnou

Adresa: Kouty nad Desnou, okr. Šumperk, Trasa>
Kraj/Oblast: Olomoucký kraj, Jeseníky
Nadm. výška: 650m
Kapacita: 22 osob, 6 pokojů
3x Apartmán, společenská místnost, 1x kuchyň
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Máte jedinečnou možnost se ubytovat přímo v srdci CHKO, zcela na samotě, na běžkařské trase k chatě Švýcárna. Chata o celkové kapacitě 22 míst je situována na kraji lesa. V létě máte možnost posezení na terase, kde jsou k dispozici dva pivní sety, které lze spojit ve velké posezení. Zde můžete opékat a grilovat u velkého ohniště, vestavěného venkovního krbu. Relaxaci Vám dále nabízí krásná tůňka u chaty, určené pro otužilejší k letnímu svlažení či v okolním lese, který obklopuje celou chatu.

V objektu je společenská místnost s jídelním koutem, sedačkou, televizí a krbovými kamny (cca 100 m), velká prostorná společná kuchyň (2 x sporák a troubou, mikrovlnka, varná konvice) a sklad potravin ( 3 x lednice, regály pro uložení potravin). Zde je k dispozici samostatné WC. Ze společenské místnosti je východ na terasu, kde je ohniště a posezení. Dále v patře se nachází samostatně pronajímatelná herna o výměře cca 85 metrů čtverečných. Součástí herny je rovněž WC a sprchový kout. V herně se nachází 2 stoly pro společenské aktivity, fotbálek, stůl na ping pong, žebřiny a lavice k žebřinám.
Obytná část chaty je rozdělena do tří částí. Jsou zde tři samostatné apartmány. Každý apartmán má své vlastní WC a koupelnu s WC a bidetem. V předsíni apartmánu je šatní stěna a komoda. Každá ložnice má 3 – 4 lůžka dle půdorysu, komodu a skříň. U vchodu je velká botárna, kde je možno sušit obuv. Lyže jsou k uložení v zamykatelném vstupním traktu chaty.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.kouty.eu

Ceník

rezervace / dotaz

34000 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Cena je uvedena za týdenní pobyt bez poplatků obci, povlečení a energie. Konkrétnější cenu Vám rádi poskytneme na našem webu či nás kontaktujte pro cenovou nabídku.

Vybavení

Kuchyň
společná prostorná společná kuchyň (2 x sporák a troubou, mikrovlnka, varná konvice)
Soc. zařízení
Každý apartmán má své vlastní WC a koupelnu s WC a bidetem.
Topení
ústřední topení
Dětské hřištěTV

Okolí a výlety

Okolí chaty je zatravněná plocha cca 400m2 přecházející v les. Přímo u chaty se nachází terasa s ohništěm a venkovním krbem s posezením. Parkování v přímo u objektu. Objekt je nekuřácký.

Okolní chaty

Chata u koní

Kouty nad Desnou
Max. 12 osob
11900 Kč/objekt/týden 0.7 km
Chata u koní

Chata Tulinka

Kouty nad Desnou
Max. 8 osob
6000 Kč/objekt/týden 1.2 km
Chata Tulinka

Chata Roubenka

Kouty nad Desnou
Max. 22 osob
10000 Kč/objekt/týden 1.2 km
Chata Roubenka

Chata Horalka

Kouty nad Desnou
Max. 14 osob
10000 Kč/objekt/týden 1.2 km
Chata Horalka

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.