Chata Moravský Karlov, Moravský Karlov

Adresa: Moravský Karlov, okr. Ústí nad Orlicí, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 560m
Kapacita: 14 osob, 4 pokoje
4x 2L pokoj + 6x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata se nachází v obci Moravský Karlov. Vzhledem k vybavení chaty je ideálním místem pro strávení rodinné dovolené. Celková kapacita je 14 osob, dům je plně a komfortně vybaven. Velká pozornost při vytváření interiéru chaty byla věnována dětem. V podkroví jsou 4 barevně odlišné pokoje, s masivními postelemi, kvalitními matracemi z líné pěny, anatomickými polštáři a peřinami vhodnými i pro alergiky. Pro děti je zde hrací koutek s hracími koberci, hračkami, stolky, tabulí na kreslení, houpačkou, houpací sítí a lany na šplhání. Novinkou pro návštěvníky je lezecká věž pro dospělé i děti s veškerým bezpečnostním zařízením. K dispozici jsou také tři terasy k nerušené relaxaci.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.moravskykarlov.cz

Ceník

rezervace / dotaz

9900 Kč / objekt / týden
1420 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Objekt disponuje bohatě vybavenou kuchyní. K dispozici je myčka, pračka, dvě mikrovlnné trouby, dvě rychlovarné konvice, dvě velké lednice s odděleným mrazákem, varná deska, trouba.
Soc. zařízení
Obě koupelny mají podlahové vytápění a topné žebříky k sušení ručníků. Koupelna v podkroví je velká, vybavena sprchovým koutem, WC, bidetem, dvěma umyvadly a vanou nad kterou jsou střešní okna s výhledem na oblohu. Koupelna v přízemí je menší, se spr
Topení
Objekt má parametry nízkoenergetické stavby, je vytápěn elektroakumulací prostřednictvím radiátorů a podlahového topení v koupelnách. Ve společenské místnosti je velký krb bohatě zvládající vytopit celý objekt.

Okolí a výlety

Z chaty můžete podnikat spoustu výletů do okolí. Do vzdálenosti 20 km můžete navštívit rozhlednu Křížová hora, obec Červená Voda, klášter Králíky, PaintBALL Arenu, rozhlednu Val u Králík, Sázavské údolí, údolí říčky Březné nad Hoštejnem, Králický Sněžník, rozhlednu Lázek, Vojenské muzeum Králíky a mnoho dalšího.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 24.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.