Chata Felicita, Ostravice

Adresa: Ostravice, okr. Frýdek-Místek, Trasa>
Kraj/Oblast: Moravskoslezský kraj, Beskydy a Valašsko
Nadm. výška: 520m
Kapacita: 26 osob, 0 pokoje
1x 2L pokoj
3x 4L pokoj
3x 5L rodinný pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Nabízíme pronájem celé chaty na horách v srdci Beskyd pod Lysou horou pro všechny věkové kategorie. Chata je ideálně dostupná v jakémkoliv ročním období a nabízí strávení klidné dovolené i víkendy. Je vhodná na svatby, rodinné oslavy, různé akce, kurzy, třídní srazy,sportovní soustředění, školní výlety i ozdravné pobyty. Okolí chaty poskytuje velké množství sportovního vyžití. Ihned u chaty se nachází turistická značka pro pěší i cykloturisty. Je zde spousta turistických tras pro krátké i celodenní výlety s půvabnými výhledy. V zimě je možné využívat nedaleká lyžařská střediska, běžecké trasy i zimní turistické výšlapy a vycházky. V lětě milovníci koupání jistě využijí Aquapark s bazénem v nedalekém hotelu Sluníčko.
V přízemí se nachází plně vybavená kuchyň (elektrický sporák se sklokeramickou deskou a multifunkční troubou, myčka, dvě mikrovlnné trouby, dvě lednice, varné konvice), restaurace pro 31 osob s vybaveným samoobslužným barem a výčepním zařízením, HIFI věží a velkou LCD TV, salonek pro 10 osob s vinotékou, který je možné využít jako méstnost k tanci, pánské a dámské WC.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chata-felicita.cz

Ceník

rezervace / dotaz

58240 Kč / objekt / týden
8320 Kč / objekt / den
320 Kč / osobu / den

Chata je vhodná pro 20-26 osob.
Cena 320 Kč/osoba/noc je při obsazenosti 26 osob.
Víkend - 16640 Kč/objekt

Vybavení

Kuchyň
strava v restauraci
Soc. zařízení
WC, koupelna na pokojích
Topení
centrální ústřední

Okolí a výlety

Lysá hora: (1323 m) je nejvyšším vrcholem pohoří Moravskoslezských Beskyd. Říká se, že ten, kdo ji nezdolal, jakoby nebyl v Beskydech.
Medvědí stezka ke Zbujovi: Dobrodružná výprava po medvědí stezce ke Zbujovi patří k těm nejzajímavějším výletům v blízkém okolí chaty Felicita.
Satinské vodopády: Pod Lysou horou pramení Satinské vodopády. Jsou jednou z nejkrásnějších přírodních památek ve frýdlantské části Moravskoslezských Beskyd.
Ondřejník: Ondřejník dominuje se svými třemi vrcholy (nejvyšší jižní Skalka - 964 m n.m., uprostřed Vojvoda neboli Holubjanka - 900 m n.m. a severní Solárka.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.