Chalupa Zálezly, Zálezly

Adresa: Zálezly , Zálezly 48, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 580m
Kapacita: 10 osob, 2 pokoje
2x 4L pokoj + 2x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Nově zrekonstruovaná celoročně obyvatelná rekreační chalupa Zálezly se nalézá na okraji šumavské obce, která leží 18 km od Prachatic a 15 km od Vimperka v krásné krajině plné lesů, vod a strání. Ubytování je pro osm až deset osob a součástí je chodba, ze které se vchází do kompletně vybavené kuchyně s krbovými kamny a jídelním stolem, dále obývací pokoj, koupelna, dvě ložnice a vstup do podkroví. Dům je obklopen oplocenou zahradou s venkovním posezením pod přístřeškem s grilem a udírnou, ruskými kuželkami, petangue, nadzemním bazénem se solárním ohřevem vody, s pískovištěm a houpačkou. Na vlastním pozemku u chalupy je možné zaparkovat až čtyři vozidla.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.zalezly.wz.cz

Ceník

rezervace / dotaz

4200 Kč / objekt / týden
600 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kuchyně je vybavená linkou, elektrickým sporákem, mikrovlnou troubou, topinkovačem, rychlovarnou konvicí, kávovarem, lednicí s mrazákem, myčkou, průtokovým ohřívačem teplé vody, krbovými kamny a rozkládací lavicí.
Soc. zařízení
V koupelně je WC, vana, sprchový kout, umyvadlo, automatická pračka a el. bojler 180 l. Na chodbě se nachází samostatné WC.
Topení
Vytápění chalupy je ústředním topením na plyn a krbovými kamny.

Okolí a výlety

Nejbližší koupání jsou přírodní koupaliště Zálezly, letní koupaliště Vimperk (15 km), Volyně (10 km), plavecký areál s tobogánem Strakonice (20 km) a celoročně otevřený krytý bazén Prachatice (18 km). V zimě si můžete zalyžovat v areálech Kubova Huť, Churáňov, Zadov, Nové Hutě, Javorník, Libínské sedlo, to vše do 25 km. Z kulturních památek v okolí stojí za zmínku zámky Vimperk a Kratochvíle, hrady Strakonice, Helfenburk a Kašperk, muzea Volary, Strakonice, Prachatice, rozhledny Javorník, Libín, Alpská vyhlídka, Boubín a v Národním parku Šumava Boubínský prales, Jezerní slatě, Plešné, Čertovo a Černé jezero.

Okolní chaty

Chata Buk

Buk
Max. 10 osob
4600 Kč/objekt/týden 8.8 km
Chata Buk

Rezervace / dotaz

např. 20.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.