Chalupa v Orlických horách, Kunčina ves

Adresa: Kunčina ves, Kunčina ves 24, okr. Rychnov nad Kněžnou, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 600m
Kapacita: 8 osob, 3 pokoje
1x 1L, 1x 2L a 1x 3L pokoj + 2x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Komfortní chalupa v Orlických horách stojí v horském prostředí obce Zdobnice. Kapacita ubytování je 8 osob. Chalupa je vhodná pro všechny, kteří chtějí strávit aktivní i pasivní dovolenou v přírodě. Návštěvníkům je k dispozici plně vybavená kuchyň, klavír, wifi, koupelna s vanou a WC, obytná místnost s 1,5 lůžkem, "vejminek" s 1 lůžkem a dvě ložnice. Venku můžete využít dřevěnou terasu s výhledem do okolí, stylový venkovní nábytek, slunečník, přenosný gril, ohniště, trampolína, houpací síť, venkovní houpačka a úschovna kol/lyží. Chalupa nabízí vyžití pro houbaře, turisty i cykloturisty a nabízí možnost koupání, sáňkování, bobování i lyžování v nedalekých lyžařských areálech.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupaorlickehory.cz

Ceník

rezervace / dotaz

8900 Kč / objekt / týden
1280 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
plně vybavená kuchyň, mikrovlnka, el. trouba, dvouplotýnkový el. vařič, rychlovarná konvice, kachlová kamna s plotnou a dvěmi troubami, lednice, kávovar ILLY espresso (kapsle), automatická pračka, pekárna na chleba
Soc. zařízení
Plně vybavená koupelna (v přízemí) s WC, sprchovým koutem/vanou, aut. pračkou a infrazářičem.
Topení
obytná místnost - kachlová kamna/dřevo, pokoje v patře a koupelna - el. přímotop

Okolí a výlety

Chalupa je ideálním místem pro podnikání výletů do okolí. Kromě houbaření, cyklistiky a turistiky nabízí oblast široké sportovní i kulturní vyžití. Je možné navštívit například Sokolí hnízdo (2 km), Šajtavu (5 km), Pevnost Hanička (17 km), zámek a zologická minizahradu Častolovice (22 km), zámek Potštejn (24 km), Muzeum řemesel a restaurace Letohrad (30 km), přehradní nádrž Pastviny (32 km), Třebechovický betlém (40 km ) nebo Památník Emila Holuba Holice (42 km).

Okolní chaty

Chalupa Kunčinka

Kunčina Ves u Zdobnice
Max. 19 osob
18000 Kč/objekt/týden 1 km
Chalupa Kunčinka

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.