Chalupa U šneka, Mrákotín

Adresa: Mrákotín, Mrákotín 147, okr. Jihlava, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 540m
Kapacita: 6 osob, 1 pokoje
1x 6L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa U Šneka se nachází v obci Mrákotín na Vysočině, mezi Jindřichovým Hradcem a Jihlavou. Chalupa je malá a útulná s kapacitou 5 lůžek a 2 přistýlky a dispozičně je řešena jako 1+1+K. Součástí je vybavená kuchyň s jídelním koutem a krbovými kamny a sedačkou, dále ložnice a koupelna se záchodem.Na zahrádce je umístěna pergola s ohništěm, pískoviště, houpačka nejen pro malé a samozřejmě nadzemní bazén. V prostorách domku si můžete uschovat kola. Chalupa je ideální pro rodiny s dětmi i pro postarší páry na krásný odpočinek s okolní přírodou plnou lesů pro houbaře, turistiku i odpočinek.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.usneka.hodice.net

Ceník

rezervace / dotaz

5200 Kč / objekt / týden
750 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
plně vybavená kuchyň
Soc. zařízení
koupelna s WC
Topení
krbová kamna, elektrický přímotop

Okolí a výlety

V okolí se nachází dva známé hrady: gotický hrad Roštejn a zřícenina hradu Štramberk ze 14.století. V městě Telč je renesanční zámek a nádherné náměstí. Nedaleko Telče (1 km) se nachází pro veřejnost otevřená rozhledna Oslednice, ze které je krásný výhled po okolí . Dalším zajímavým městem je Třešť (15 km) s muzeem lidových betlémů nebo zámek, muzeum a galerie v Dačicích.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.