Chalupa U Polívků, Železná Ruda

Uzavřeno/nepřijímá rezervace
Adresa: Železná Ruda, Brčálník 98, okr. Klatovy, Trasa>
Kraj/Oblast: Plzeňský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 880m
Kapacita: 11 osob, 0 pokoje
1x 3L a 1x 4L pokoj + 4x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování na Šumavě ve stylové chalupě U Polívků leží na samotě v klidné krásné šumavské lokalitě Brčálník přibližně 9 km od Železné Rudy. V chalupě jsou k dispozici dva apartmány. První apartmán nabízí 3 lůžka s možností přistýlky, vybavený kuchyňský kout a koupelnu se záchodem. Druhý apartmán nabízí čtyři lůžka a možnost přistýlky, dětský pokoj, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, koupelnu s vanou a WC a poměrně prostornou předsíň. K chalupě patří zahrada, kde je zahradní nábytek, houpačka, ohniště, pískoviště a přímo u chalupy je možnost parkování.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupaupolivku.cz

Ceník

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
150 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Součástí apartmánů je kuchyňský kout s ledničkou a dvouplotýnkovým vařičem, varnou konvicí, topinkovačem a mikrovlnou troubou a veškerou kuchyňskou výbavou.
Soc. zařízení
Součástí apartmánů je koupelna se záchodem.
Topení
V objektu je dostupná teplá voda a ústřední topení.

Okolí a výlety

Nejbližší lyžařské areály v okolí jsou Špičák (4 km) nebo Javor v SRN vzdálený asi 15 km. Největším turistickým lákadlem letního Železnorudska jsou bezesporu jezera, kterých je na Šumavě osm. Pět na české a tři na německé straně hranice. Mezi nejznámější patří Černé a Čertovo jezero. Další zajímavostí je naučná stezka Brčálník vedoucí malebnou krajinou svahů a údolí prameniště Úhlavy, mezi Můsteckým hřebenem a Královským hvozdem. Nebo další naučná stezka Tříjezerní slať, která je v Plzeňském kraji jediná ze slatí z volně přístupných, jelikož ostatní v okolí Modravy leží v I. zóně Šumavského národního parku.

Okolní chaty

Uzavřeno/nyní nepřímáme rezervace